Új hozzászólás Aktív témák

  • laci_8519

    tag

    Sziasztok!

    Fejhallgatót szeretnék venni, de nem tudok dönteni. Amire használnám az játék, film és zenehallgatás(rock, elektronikus). Hangkártya egy ESI Maya44 lenne hozzá majd később.
    Fontos, hogy jó basszusa legyen és tisztán szóljon minden tartományban. Nem arra a basszusra gondolok ami leszakítja a fejem és elnyomja a többi hangot, hanem ami igényes, pont elég az élvezetes zenehallgatáshoz, de ugyan akkor mosolyt csal az ember arcára. Remélem értitek, hogy miről hadoválok itt. :) Zárt kialakítás is fontos még.

    Gamer fejhalgatót nem akarok venni, mert amiket eddig próbáltam, nem éppen voltak a legjobbak hangzás tekintetében. Volt nálam egy Asus Strix 7.1 fejhallgató amiről azt gondolná az ember, hogy ha 65k-ért adják, már nyújt is valamit, de nem voltam vele teljesen megelégedve. Sokan nekem a Hyperx Cloud II-t ajánlották, de úgy gondolom, hogy egy stúdió fejhallgató többet nyújtana. Kipróbálni nem tudom sehol egyiket sem sajnos.
    Audio-Technica ATH-M40X-et néztem, erről mi a véleményetek? Egy árban van a Cloud II-vel, de nem tudom melyik legyen. Mivel, nem csak játékra kell, (sokat hallgatok zenét) az Audio-Technika felé hajlok, csak egy megerősítés kellene, hogy jobb választás e mint a másik. Vagy esetleg ajánlatokat is elfogadok ebben az árkategóriában. Max 35.000 ft-ig.

Új hozzászólás Aktív témák