Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz vodkaboy22 #47421 üzenetére

    + (#47427) .DLL: Nincs baj a hangjával, nem rossz, csak más. És igen, krichd1 kollégának igaza van, valamennyire azért hozzászokott már a fülünk a Beyeres magas kiemeléshez.

    Elsőre ennek a hiánya tűnt fel (enyhén "dobozhangúnak" hatott, miután a fejemre tettem). Meg az, hogy nyitott létére nagyon tisztességes mennyiségű a mélye, korábban nem is figyeltem erre fel ennyire. De szerintem csak annyi itt a probléma, hogy Beyerekhez "hangolt" csöves erősítő van előtte, ami például a bkercso féle Headflowhoz képest hallhatóan tompítja a Beyernél kiemelt magasokat és pakolja a fejes alá a mélyet. Így aztán nem is csodálom, hogy furcsa volt elsőre. Természetesen annyira azért nem rossz a helyzet, csak nem ez a "tökéletes lánc".

    Egyébként az R70x érezhetően részletesebb (főleg a selymes Beyeres magasokhoz képest), mint a DT880 és hosszabb távon pihentetőbb a hangja. Szóval lehet ezt élvezni, csak át kell szokni rá és kell egy hozzáillő erősítő -most bánom, hogy nincs itthon Headflow (is :D )-.

    Kényelemre azért a Beyert (pl. DT770 pro, DT880, DT990) többre tartom egy nagyon kicsivel. Sajnos ennél az ATH fejesnél is ezt, a szerintem kicsit szerencsétlen dupla szárnyas fejpántot kell használni. Mondjuk még éppen elmegy jelen típusnál, szerencsére eléggé könnyű maga a fejes, nem akar lecsúszni a fejemről. Viszont az R70x fülpárnájának belsejében a varrást azért érzi a fülem fél-egy óra után már, illetve a Beyerek plüss párnáit én személy szerint jobban favorizálom.

    Persze a fent leírtak mind csak a saját véleményemet tartalmazzák, ezt tessék figyelembe venni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák