Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Exodius #27643 üzenetére

    Én, aki az itteniek többségénél többre tartom a HD555-öt, felvetnék egy másik opciót: mi lenne, ha megjavítván továbbra is a Sennheisert hallgatnád, megtakarítván egy halom pénzt? Én azt állítom, hogy az általad kinézett fejhallgatók zöme egyszerűen csak más, mint a HD555, és nem jobb vagy rosszabb nála, aztán van olyan köztük, amely gyengébb a HD555-nél, és egy-kettő olyan is, amely egy lépcsővel van felette, tehát a viszonylag nagy befektetés révén legfeljebb is csak relatíve kis hangminőségjavulást tudnál elérni.
    Jótanácsom tehát egyelőre csak annyi, hogy feltétlenül hallgasd meg a jelölteket a HD555-tel összevethető körülmények között, hogy magad dönthesd el, még a vásárlás előtt, hogy ha egyáltalán valamelyik, akkor melyik érne meg neked viszonylag jelentős pénzösszeget a HD555 megtartásához képest (merthogy a javított kábelű HD555-öt csak olcsóbban tudnád eladni, mint az amúgy is kicsit nyomott használtpiaci ára). Divat itt mostanában degradálni a HD555-öt, pedig az egy elég jó fejhallgató az 50ezer körüli árkategóriában, még ma is. De ez különvélemény, a többség itt vitatja.
    A listádból egyébként én az SRH840-et (vagy a DT990-et) választanám, de nem ismerem mindegyik Audio-Technica-t a felsoroltak közül. De ezen választottak is csak egy kevéssel lennének jobbak a HD555-nél, amely egyébként egy egyszerű modifikációval a HD595-höz tehető hasonlatossá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák