Új hozzászólás Aktív témák

  • Hv21

    csendes tag

    Sziasztok,

    Új fejhallgató vásárlásán gondolkozom, és ennek örömére el ismentem a MM-ba.
    Elképedve láttam, hogy 20K ért olyan gagyi fülhallgatók vannak, hogy beszarás. Néztem ezeket a Beats, Sennheiser füleseket is stb...
    Amire én laikus azt mondom, hogy el tudnám képzelni, meg minőségben is ott vannak az ilyen 40+ ezres kategória. Namost azt szeretnem kérdezni tőletek, hogy kb ilyen árért milyen fülest érné meg a legjobban venni.
    Számomra fontos szempont: - Strapabíró legyen (télen-nyáron is használnám) ezért gondoltam olyanra, hogy a kábelét külön lehessen bele csatlakoztatni (ha megszakad, vagy megtörik cserélhető legyen).
    - Az párnázott rész ami a fülnek „támaszkodik” esetleg ez is cserélhető legyen.
    - esetleg de egyáltalán nem fontos szempont a BT kompatibilitás, de ha ez drasztikus minőségbeli romlást eredményez és szerintetek nincs értelme ezért plusz pénzt fizetni akkor lemondanék erről.
    - a zsanéroknál sem baj ha fém van ott, vagy valami tartós anyag lévén sokat lenne táskában is.
    - Zenei stílus: igazából gitár alupú zenét hallgatok zömmel, ebben van a Metal-tól a jazz-en át a bluesig minden, +esetleg filmzenéket.
    - Nem kell stúdió fejhallgatónak lennie,(ebbe az árba bele sem férne) inkább utazáshoz kellene (vonat,troli, séta stb...)
    - Valami szolidabb designt képviseljen.
    Nem szeretnék beats fejhallgatót venni, de kialakításában az a szimpatikus, hogy a fejhallgató részt nem lehet 180 fokban kihajtani (masszívnak tűnik).

Új hozzászólás Aktív témák