Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Lucky77 #13471 üzenetére

    "Bocsánat hogyha bonyolultan fejeztem ki magam, azért remélem ki tudjátok szűrni a lényeget!" Nincs okod bocsánatot kérni, ez éppen egy olyan RITKA tanácskérő kérdés, amire végre válaszolni is lehet, tömören benne vannak a kérdező körülményei, motivációi, tapasztalatai, nagyjából azokat a paramétereket villantja fel, amelyek fontosak a tanácsadáshoz. Látszik, hogy a KÉRDEZŐNEK VANNAK AGYI KÉPESSÉGEI, ÉS IGYEKSZIK IS HASZNÁLNI EZEKET, MEGPRÓBÁLJA ELŐSEGÍTENI AZ ÉRTELMES VÁLASZADÁST.

    Hacsak nem én olvastam figyelmetlenül, egy fontos szempontot azért kifelejtettél, arra való utalást, hogy mindenképpen újat akarsz, vagy adott esetben használt is szóbajöhetne. Az látszik, hogy újban gondolkodsz, így a 40ezer körüli (enyhén feletti) összegben én a Shure SRH-840-et érzem az igényeidhez legközelebb állónak (keress rá a fórumkeresővel), esetleg a Beyer DT770 valamelyik változatát (szintén keress rá, hogy képbe kerülj a különféle verziók és alverziók között).
    Az Audio-Technica ATH-M50 szerintem véleményesebb lenne a számodra, a Denon D1100 mélyközepeit feltehetőleg már túlzónak találnád, de mindenképpen próbáld ki azokat is, és valószínűleg még véleményesebb lenne az AKG K550, de az meg inkább a "túloldalról". Ha a dizájnbeli okok (mármint a márkanév és a "díszítőelemként" használt koponya gagyisága) nem zárják ki nálad (nálam kizárják) egy Skullcandy használatát, akkor a Skullcandy Aviator is érdekes lehet számodra a hangjával, kényelmével. Aztán, ha alkalmad lenne kipróbálni valahol az Ortofon Pro O-One típust, arra én is kíváncsi lennék...

Új hozzászólás Aktív témák