Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Zoliee #105046 üzenetére

    Sokan ott hibáznak, hogy az érzékelés egy bizonyos síkjához nem férnek hozzá és ezért azt hiszik, hogy az nincs, azt aki pedig hozzáfér, azt hülyének nézik. Ez a modern materialista norma, amitől én próbálok tartózkodni. Az agnosztikusságot érdemes nem csak a hit/vallás terén gyakorolni, hanem pl a hifiben is.
    Én hallom, amit hallok, van aki többet hall, van aki kevesebbet, mindenki a maga síkján alkosson véleményt. Akik hallják a kábelt, azok vitatkozhatnak a kábelek hangjáról, akik nem, azok "maradjanak csendben". Én csendben maradok.

    Nekem a kábel, ha elér egy alap minőségi szintet, akkor már a hangját úgyse hallom, ami számít az a:
    - Hossz: ne legyen túl hosszú
    - Anyag: ne legyen merev, ne mikrofonozzon
    - Kinézet: Nem árt, ha szép.

    Alis fejeskábelek esetén a FAAEAL kábel pl 6k talán? Anyagra jó, kinézetre nem extra, kiváló budget kábel. Az openheart kábel már drágább, de cserébe stílusosabb.
    Amit adsz a Phoenix-hez KBear kábel, az meg anyagra kiváló és emellett drip is, nagyon jól néz ki, stílus elemmé teszi a fülest, becsempészi az ékszeri szépséget az audioba. Ugyanez igaz a krómózott házra is, de hát nekem csak matt fekete jutott. :D

    Mondjuk azért fejhallgatóknál se divat szépet csinálni, megelégedtünk a modern-nel, ilyen szempontból a Meze pl kitűnt a csecse 99 Classic-jával, ami eleinte nekem se tetszett, mert túl csicsa, de mostanában elkezdtem értékelni. Pont a napokban gondolkoztam azon, hogy mennyire kiveszett a világunkból a szépség, amikor megláttam egy Vespa-t és realizáltam, hogy robogó lehet szép is. :Y
    Szürkeség, minimalizmus, ki nem tűnés, generic-ség, stb lett a norma.

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák