Új hozzászólás Aktív témák

  • KTTech

    veterán

    válasz t.imi #41589 üzenetére

    Az RP fókuszálás pontossága nagyságrendekkel jobb, mint a 90D-nek. Az RF 24-105/4L IS ideális mindenes objektív mellé, a képminőségére sem lehet panasz, a gyűrűje hagyon hasznos: Av módban simán rá kell tenni a rekeszállítást, mint a régi manuális objektíveknél. (Ez és a zoomlock nagyon hiányzik az én EF24-105/4L IS Mk1-emből).

    Azért nagyon kevés fénynél be tud lassulni az RF autofókusza (amikor már nincs elég fény a fázisérzékelők működéséhez és átvált kontrasztérzékelésre, hosszabb záridő mellett, hogy lásson valamit a szenzor), de olyankor a 90D már rég feladta volna.

    Pótakku tényleg kötelező mellé, ráadásul eredeti erősen ajánlott (ha videózol lehet nem is egy kell, mondjuk én egy USB-s akkutöltővel megoldottam a problémát, amíg az egyiket használom, a másik tud töltődni külső akkuról, vagy a gépben is lehet tölteni PD-s külső akkuval, TypeC kábellel).

    Azért vadvilághoz a 24-105 tele vége lehet kevés lesz :) de egy kistelével orvosolható a probléma (pl. az EF70-300 IS USM-el, bár ezek nem túl acélos képminőségűek, de olcsók... és a gép mellé járó konverterrel tökéletesen működnek)

    www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

Új hozzászólás Aktív témák