- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
Üdvözletem Mindenkinek !
Egy "nagy" problémám lenne ami lehet hogy csak user error.
A lányom ballagására vettem egy Canon 6D és egy 24-105 f4 objektívet. Elvileg Ő kapja ajándékba, de előbb elővettük hogy ki lehessen próbálni, meg hogy én végig tudjam majd fotózni az eseményt.
Tegnap a kertben kipróbáltuk és hát eddig eléggé elkeserítő az erdmény.
Szikrázó napsütés, zöld fűben fekete kutya, fehér polóban a gyerek, és hát kb minden 10. kép sikerült élesre még relatíve statikus témánál is. Amikor futkároztak vagy bármi más mozgás volt a képen az MIND életlen vagy máshová élesített a gép. Módválasztó automata módban, fokusz pedig FlexiZone AF. ( lehet ez a baj )Kérdésem az lenne hogy mit csinálok rosszul? Lehet egyáltalán ezzel a géppel "akció" képeket csinálni? Rohangáló gyerek, szaladgáló kutya, vonuló emberek, ahol az legyen éles amit én szeretnék? Mindig a középső pontra komponáltam a képet hogy ott legyen éles.
Eddig leginkább bridga gépeim voltak, ( Panasonic fz1000 ) ott sose volt ilyen problémám. A képminőség ahogy néztem a teszteket "jobb" egy FF gépnél, és "tanulni is jobb egy profibb" gépen.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest