- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Briganti
tag
Hellosztok,
egy (szamomra) nagyon erdekes dologba akadtam bele, es sehogysem jon az az isteni szikra, hogy rajojjek a megoldasra
Tehat a problemam a kovetkezo: Fajl generalast vegzek php-val, mivel sok adatrol van szo, es sok file-rol, igy jo lenne ha ossze tudnek hozni egy progressbar-t. En egy olyan megoldast gondoltam el, hogy futnak a fugvenyeim, es egy globalis valtozo-ban no egy ertek, az oldalon pedig egy idozitett javascript fugvennyel (es termeszetesen ajax segitsegevl) lekerem ezt az erteket, es az szerint allitom a progressbar-t. Ez igy kepzeletbe nagyon szep es jo, de sehogysem akar osszejonni ... probalkoztam a GLOBALS es _SESSION valtozokkal, de nem mukodtek ... valami olyan nagyon globalis valtozo kellene, mint amelyik ugy mukodik mint a fajlba iras ... az oda bele van irva, es akarmikor lehet olvasni ...
nekem a fajlba iras kicsit amatornek tunik, s plusz en ugy gondolom hogy utkozesek lennenek az olvasassal es irassal
Ha nem ertheto meg egyszer nekifutok a leirasnak, de hatha ennyibol valaki megmondja nekem a tutit
Elore is koszi,
kellemes estet!
Aktív témák
- Milyen routert?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Óra topik
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest