Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
sziasztok
szeretnék mp3 játékosba fektetni, 20 ezer ft körül - plusz-mínusz 10% szórással
ami nagyon tetszik a samsung k3, kinézetre döös, hangot nem tudom, a másik kiszemelt egy philips sa 3125 lenne, de szívesen várok tippeket hasonló kinézetű designos kütyükről :-) nekem fontos a megjelenése - lehetőleg vékony, mindenképpen fekete, és ergonomikus darab kellene
kösz a tippeket -
Kobe
veterán
válasz Antonio #3857 üzenetére
azért írtam h designosabb darab kell mert a hagyományos, pendrivehoz hasonló méretű lejátszók kijelzőjét nem látom, és általában a designosabbak vannak felszerelve ilyen kijelzővel ami nekem már megfelel - gondolok itt pl a k3asra.
perpillanat 2 helyet találtam ahol be lehet szerezni a k3ast, egyiken rendelésre, másik a pixmania, ahol sajna drágábban jönne ki, de rendeltem már másik helyről is (e-*igital) ésott korrektek voltak, ha azt írják januárra meghozzák, akkor általában az úgy is van....úgyis pont addigra kéne, vizsgaidőszak utáni buszos ingázásra
fülhallgató vételét tervezem mivel nagyon emgszoktam a sony-ericson telókhz járó agybadugós darabot és a hagyományos nagyobbacska már kényelmetlen nekem -
Kobe
veterán
válasz Antonio #3859 üzenetére
igazából sztem abban a korban élünk már régóta hogy a pénzünkért stílust is kapunk....az ilyen pici kijelzős, pendrive vonalon edződött valamik soha nem tetszettek, nem is fognak, a megfizethető de stílusosabb kinézetűek között meg több a noname és ismeretlen márka mint égen a csillag;
samsung, philips, cowon, meizu, ezek amiekt találtam, philips nem győzött meg minőségileg, elgalábbis rosszat hallottam róla, iaudio kurvadrága legalábbis nem fogok 50-60at áldozni rá, hiába mondják hogy jobb minőség, meizuba kicsit sok lenne ha még belefeccölnék fülesbe (25K + 6-7 K vagy több) és annyim sincs, ellenben 25tel megusznám mindenne együtt k3 esetén
ehhez társul még az a szubjektuk, hogy sok samsung holmim van - monitor, lcd tv, telefon, pár apróság, és mind nagyon minőségi darabok és soha nem volt velük a legcsekélyebb gond sem[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
esetleg sandisk vagy creatve amiknek vannak jó darabjai max 25 ig ?
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
válasz Macilaci457 #3866 üzenetére
az ár/érték arány érdekel, ivel 50-60 ezres cowonra, ami állítólag az etalon, nem fussa, így szeretném 20 ezer körül megúszni egy ilyen fajta kütyüvel
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Macilaci457 #3869 üzenetére
jó, cska ez abban a pillanatban veszti hitelét hogy kimondod "nekem is iylen van, én is ezt hallgatom" stb stb...
kérdeztem a sandisk sansa lejátszóról, arra választ nem nagyon kaptamantonio: nem veszek semmit MM-ben (hülye azért nem vagyok ) de ott a kínálatot amúgy is horribilisen szarnak tartom, amikor utoljára nézegettem, az arány - 8-10 darab ismeretlen mp4 játékosra jut 1-2 darab régebbi márkásabb mp3, szal a felhozatal nem az igazi...nomeg mostanában mindent netről lövök, ott kicsit bővebb a kínálat
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
w300i m van, ahhoz sajna a kártya többe kerül a 2 gigás, minthogy megérné megvenni, és kicsit macerás a kábelezése is kezd kontakthibás lenni sajna....de sztem amradok a samu k3 nál, sztem az én minőségi szintemnek megfelel, pár teszt dícséri ég gyári fülessel is ami előbb utóbb cserélve lesz
-
Kobe
veterán
na, megrendeltem a samut, jövő hét elején meghozzák. hogy döntésem helyes volt e majd kiderül, remélem igen
-
Kobe
veterán
na, csütörtökön este lőttem neten egyk3as samsungot, pénteken délelőtt már mehettem is átvenni
első benyomás - kissé viseltes doboz, sokat állt már a raktárban, annál tetszetősebb beltartalom
jól vizsgázott a műszer, szépen szól, ha értékelnem kellene akkor 3.8/5 az értékelésem, hangzás olyan 4.3/5 ellenben az hogy nem mellékelnek valami gyári tokot hozzá, lejjebb vitte az értékelésem
a másik negatívum a fülhallgató, nekem a fülem olyan hogy az összes ilyen "nagy" kis fülhallgató kiesik belőle, csak az agybadugós verzió ül be elég rendesen....amellett hogy nagyon szépen szól, szebben mint a w300i hez kapott sony sztem, nagyon lerontja a minőséget hogy sztem utcán használhatatlan. beltérben a hangerő közepes állásnál is már nagyon jónak számít, lehet hallani kívülről is hogy elég hangos, ha viszont van háttérzaj, akkor nem lehet rendesen hallani, illetve nem is szigetel le annyira mint egy agybadugós hogy kizárja a külvilág zaját, még háromnegyed hangerőn sem -
Kobe
veterán
Sziasztok
Kicsit elgondolkoztam, es agyalok hogy megernebe esetleg egy kulon mp3 lejatszoba fektetnem.
Jelenleg powerampot hadznalok androidos telon + vsd3as fulest a vsd3 hoz illo lejatszot neznek, kimondottan rockzenere, olyan 30-40k kozott. Gondolom a fules erteket tekintve ennyiert mar lehet olyat talalni ami kihasznalja.Ami nem lenne hatrany ha alapbol nagy tarhelye lenne, vahy sd vel bovitheto, illetve nem full muanyag az egesz
Kulfoldi rendeles is jatszhat, a megadott keretnek megfelelo ertekben kb.
-
-
Kobe
veterán
Es formatumra mennyire erzekenyek ezek ? Oke, nyilvan nem sokolbol felvett, 64 kbps e konvertalt mp3 mal eteti az ember, de "kotelezo" a flac, vagy mondjuk egy jobb 320 as vagy vbr mp3 nal is kepes erezheto kulonbseget produkalni egy telohoz kepest ?
Ui: fules tali mikor is van ?
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
No,immar2 napja probalom kicsit korbejarni a temat a neten fellelheto anyagokkal, de nem igazan jutok dulore. A dx50 a keretemhez kicsit draga, eseleg sok problemat olvasok a szoftveres oldalarol - a leirtak alapjan gyakorlatilag meg egy kielegito szoftver valtozatot sem sikerult kiadniuk, ami kicsit megoli az UI t ahogy van.
A kerdes az, hogy objektiven tekintve egy vsd3s ben van annyi rejtett potencial hangban hogy ahhoz 30-35K val HUF al feszegesse a keretet ?ha igen,akkor kb mennyi ? Teszem azt ha kiadok 65k t, megbaratkozok a csokonyos UI val akkor azt mondjuk nem 0.5-1.5 % minosegjavulasert tennem.
Ami tetszett es a keretbe beferne az a fiio x1, tudom itt nem, de mashol jokat irnak rola. Ha teszem azt es szamszerusiteni akarok, pl a dx50 es x1 kozott van mindjuk 1-2% difi, akkor nem nagyon agyalnek, annyit nem erne meg (nekem) a masik
A dontesigazabol azert nehez mert jo lenne tudni egy x1 / dx50 es a jelenlegi xiaomi mi4 es telom nagyjabol hogyan rangsorolhato.
Adna e pl az x1 is erzekelheto tobbletet pl. Illetve a vsd3s tud e annyit hogy megeri egy dx50 et alacsapni pl..... -
Kobe
veterán
válasz #16820480 #25081 üzenetére
de akarhol olvasok utana, nekem az jon le hogy a dx50 hardveresen jo cucc, de szoftveresen csunyan el van cseszve. a DAC késik, ami kb olyan mintha nem is lenne, nem igazán használható, a tekerés akadozó, az sd kártya scannelése meg rémálom tud lenni ha olyanja van. azért ezek nem apró hibák, szerintem egy ilyen drága cuccnál.
-
Kobe
veterán
Beszelgettunk itt par napja az olcsobb, 30-40 koruli lejatszokrol, es feltunt egy dolog, amit szeretnek kicsit jobban megerteni. Ez egesz konkretan az X1 es akoruli arban levo lejatszok megitelese.
Csak azert erdekel, mert itt mindenki lehurrogja, erosen, mig pl headfi on, ami szerintem egy kicsit specifikusabb informacioforras, mindenki az egekig magasztalja, hogy a legjobb ar-ertek aranyu cucc (itteni 2-3 velemeny vs 50-60 embere, pl). Csak az erdekelne, hogy tenyleg ennyire "veszes" a cucc, vagy ez, elnezest a kifejezesert, de nem mas mint az itteniek alaptalan lekicsinylese ?
Tobb esetben pl amikor itt erdeklodtem az otthoni hifi kialakitasa kapcsan, mondjuk 200 ezres hatarral, akkor volt kb olyan javaslat is hogy kapjam elo egy uj auto arat, es na abbol a par millabol mar lehet kapni egy becsuletes beleposzettet erdekelne, hogy itt is ez zavar bele az ertekiteletbe (a topic joertelemben megszallott userek lakhelye akik komolyabb cuccal rendelkeznek, es ok mar kinottek a beleposzintet, ezert latjak igy) vagy tenyleg ennyire veszett szar a cucc ?
-
Kobe
veterán
válasz kemcso #25111 üzenetére
Hat en head fi on mindig inkabb a forumtopicokban es nem a reviewban leirt infonak hiszek.
Volt pl egy erdekes kezdemenyezes, egy x1 est korbejaratott az egyik user 15-20 user kozott, furimod ott is a tobbseg igen szepen nyilatkozott rola....ezert furcsak hogy mondjuk az egyik helyen vki mond ra 10 bol 1- max 2 pontot, a tobbi tomeg meg 9et mondjuk....ha az ertekitelek kozt lenne 20% szoras, azt mondom oke, van benne objektivitas is, de nekem ekkora szoras egesz egyszeruen gyanusan sok....
-
Kobe
veterán
Ugy dontottem, kicsit jegelem a temat. Az X1 et majd elmegyek meghallgatni, de most sokkal jobban izgatja a fantaziam az x3k vagy x3 II kent bejelentett cucc.
A felepitese es a UI az x1 es az x5 bol lesz osszegyurva, ami egesz jo parositas es a specifikaciok is eleg jonak tunnek....par honapot tudok varni ra...addig fontolora veszem hogy a vsd3 amat upgradelem egy vsd5 re
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Politika
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Házimozi rendszer 5.1-Denon-Magnat-Quadral
- Asus TUF A17 FA707NV -17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 32GB - 2,5TB SSD - RTX 4060 - 2,5év garancia
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest