Új hozzászólás Aktív témák

  • fister

    tag

    Szétvet az ideg emiatt a fos miatt, na meg amiatt is hogy semmi értelmes infot nem találok róla. (többnyire angolul keresgéltem, meg itt a ram szóra)

    Erről szeretnék beszélni:

    Hozzátenném, hogy ez azért nem természetes. Ezt 5x10, azaz összesen 50 db 720p youtube videó megnyitásával értem el. A probléma csak az, hogy mindegyik be van zárva és a screenshot készítésénél csak a prohardver lap van megnyitva mint látszik.....
    Viszont az természetes, hogy 30-60 perc alatt elérem a 2 gigát és elkezd akadozni. 3 gigánál már nem bírom elviselni és újra kell indítani a firefoxot. Akad a lapváltás, a gépelés, görgetés, link megnyitás, youtube videó tekerés (de videó lejátszással pl ilyenkor sincs gond).
    Dulva memory leak van. Ha megnézem about:memory-ban is, látszik, hogy a bezárt oldalak foglalják le ennek a 80%át. Egyszerűen nem üríti a memóriát. Safe modeban is ezt csinálja, tehát nincs köze addonhoz se semmihez..

    De akkor mi lehet a megoldás? Pár napja vettem ezt észre, az előtt nem igazán volt ilyen problémám, illetve lehet zabálta a ramot, de nem akadozott. Csak egy szétszart verzió, majd javítják?

Új hozzászólás Aktív témák