Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz Pocee #92833 üzenetére

    Az ugye megvan, hogy most össze-vissza írogatsz? :F

    Először azt mondod, hogy "ráhajtasz egy olyan vizesfüves részre,ahol a legkisebb hátsófékre már fordulsz is keresztbe,ott megnézem ki az aki majd csak elsővel elkezd operálni,természetesen nem krosszgumival", meg hogy mindenkinek más a terep, amire én azt mondtam, hogy "szerintem minden terep, ami nem aszfalt".
    Aztán írod, hogy nem mindenkinek futja minden körülményre külön motorra, meg milyen f@sza is volt a hőskorszak. Ekkor mind kellemesen visszaemlékeztünk a fiatalkorunkra, és gondoltam itt vége is, de hozzátetted, hogy "Van akinek muszáj így mennie", de szerintem senkinek sem "muszáj" mennie terepezni nem terepre való motorral. Miért is volna? Ki kényszeríti rá, hogy menjen?
    Aztán jössz azzal, hogy ha kigurulok a garázsból az utcára, az "kőkemény terep". He? Mivan? :F
    Tudom, hogy én vagyok rosszul összerakva (ez már sokszor kiderült), de elképzelni sem tudom, hogy hogyan jutottál el erre a következtetésre...
    Értem, hogy a "minden terep, ami nem aszfalt", megcsikálta az agytekervényeid, de ha csak nem a szándékos szövegb@szásról beszélünk, akkor Te is láthatod, hogy (terepen) motorozásról beszéltünk, nem arról, hogy 5m-t menni kell a VFR-rel a garázsig, mert az nem motorozás. És nem is motoros tempóban teszed meg. És nem is áll keresztbe a motor, ha hozzáérsz a hátsó (vagy az első) fékhez.
    Vagy átsiklottam valami felett? :F

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák