Új hozzászólás Aktív témák

  • shiNIN

    tag

    válasz DigitXT #8499 üzenetére

    Néha mondja, hogy ő közlekedik, de szerintem nem. Totál motorozik, csak nem úgy, mint mások. Még csak nem is úgy, mint én :D Sokkal hidegvérűbb és lassúságkedvelőbb nálam.
    Neki az a jó. Nyilván nem spórolásból csinálja, egy BMW F650 CS-en, amire néhány kopóalkatrész rém drága, de alapvetően mindenképpen keveset fogyaszt? Az a pár deci igazán nem oszt, nem szoroz, ez sport. Meg ésszerűség része is van, azt én is használom, a semmit nem számító agyament tökölést nem, persze ez nézőpont kérdése, neki nyilván jó, ha csinálja, én nem tenném.

    Én speciel nagyon szeretek behúzott kuplunggal gurulni. Ha kicsit növelné a fogyasztást, akkor is tenném, nyilván. Szeretek még picit (mert pici a motorom, ha nagyobb lenne, erősebben szeretném) gyorsulgatni (ez is jó a fogyasztásnak egyébként, ha nem nagy fék jön utána), fékezni nem.

    Sokféle motorozás létezik. Nem tudom, az emberek miért szeretnek lovagolni azon, hogy amikor épp nincs egy jóképű kanyar, amit nyilván nem lassan vesz be az ember, akkor hogyan vezet, számára élvezhetően és biztonságosan.

Új hozzászólás Aktív témák