Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    Nem szeretnék motort venni, csak informálódnék a jövőre nézve, hátha elkap a gépszíj. Sorban berregnek az utakon a mocik, nekem meg megint motorozni támadt kedvem.

    Kicsit lemaradtam típusokkal kapcsolatos információk kavalkádjában.

    Szerintetek milyen motort kéne néznem, ami magas építésű, (pl. endúró, túraendúró, nagyobb naked, sm...), igénytelen, keveset fogyaszt?
    Majdnem 2 méter vagyok, nem szívesen hajtogatnám rá magam megint egy sportmotorra.

    Xt660Z tökéletes lenne, de 500-600 ezernél többért nem néznék, tekintettel arra, hogy csak hosszabb utakra (400-5000km) használnám havi max: 1-2 alkalommal. Teljesítmény, sebesség, évjárat különösebben nem érdekel, azt a korszakom sikeresen túléltem.

    Inkább a fogyasztás ami mérvadó, mert több ezer km-es utaknál tud fájni a tankolás.

    Amit biztosan tudok, hogy V, vagy 1 hengeres elrendezés lenne az ideális, sor motorból, max sor 2-es.

    Amiket eddig néztem Kle 500, F650 cs, aprilia pegaso. Sajna az xt660-ak nem férnek bele a keretbe, inkább olcsó motor kéne tekintve, hogy alig használnám (200-400km alatt nem ülök mocira).
    Egyéb alternatíva egy trágya állapotú afrika twin, csak legyen olcsó, hogy megcsinálhassam normálisan.

    Van viszont egy kakukktojás, ami nagyon tetszik, de szerintem megbánnám az első hosszabb egyenesben: xl 125 varadero. A fogyija 3 liter, magas, pakolható, bírja a szar utakat, csak 100 az utazója. Ha 250-es lenne, már nyitnám is a pénztárcám. Marad a kalapban, vagyok elég elvetemült, csak hát az árából nagyobb kalibert is lehetne venni.

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák