Új hozzászólás Aktív témák

  • 3psilon

    aktív tag

    válasz Bogyó bá' #83212 üzenetére

    Hú, ez de baró, túra-ER-5! :) Láthatóan jó állapotban van! És bármi gáz van vele, alkatrész az van hozzá bőven.

    Mondjuk a rendőr a 25 kW-ot nem fogja elhinni ha látott már motort életében, de én közel két éve motorozom rendszeresen, és még sosem állítottak meg. Az ER-5 nem egy feltűnő motor.

    @freelanced Igazából azt döntsd el, hogyan szeretnél motorozni. Nekem "A korlátlan" jogsim van, de hosszabb távon sem érzem, hogy ennél az 500-as, 50 ló körüli kategóriánál nagyobb kellene. (Max. újabb, finomabb kivitelben.)

    Városba bőven elég, sőt, oda egy 250-es is megfelelő. Ez a méret még mozgékony és keveset eszik. A nagyobbal nehezen manőverezel és többet zabál.

    A naked motorok szélvédelme nulla, egy ilyen ER-5 is ilyen. 90-100 fölött már nagyon tépked a szél, kapaszkodni kell, 100-150 km-nél messzebbre menni vele már inkább kényelmetlen tapasztalatom szerint, pedig motorikusan bírná. Autópályát messziről érdemes elkerülni.

    Hosszú távon az álmom, hogy két motorom lesz, egy 125-ös városi kamikaze motor, és egy 600-as túramotor hosszabb utakra, amin a nő és a csomagok is kényelmesen elférnek. :C

    Sokat elmond, hogy eddig összesen talán kétszer adtam nyélgázt ezen az 500-ason. Ott a teljesítmény, ha előzni kell országúton, emelkedőn, de normál közlekedés során nemigen használom ki. Akkor minek a nagyobb? Ezt gondold át, mert vehetsz nagyobb ménest, csak minek, ha nem versenyezni, hanem közlekedni akarsz. Főleg, ha kezdő vagy (ez nem biztos).

    Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

Új hozzászólás Aktív témák