Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz Moleman #80657 üzenetére

    Kérdés, hogy mi a célod? Ha "bizonyítani" akarsz vele, akkor plexi környékére érdemes fix rögzítést rakni, onnan kb. minden látszik, ÉS nem kap bele a szél (de a hangja fos marad, mert szélzaj marad). Ha bekötsz egy külső mikrofont, és azt elrejted valahova, akkor már lesz frankó hangod is.
    Bukóra a legjobb szerintem, mert akkor azt látja a kamera, amit Te. A hang mikrofon nélkül itt még fosabb lesz. Ha akarsz dumálni, akkor a mikit a szád elé, ha nem, akkor a tarkódhoz elrejted, és máris van tűrhető hangod is.
    Mellkaspánt nekem nem jött be (ebben a videóban próbáltam), nem is erőltetem (van egy eladóm! :DDD), és ott a miki elhelyezése a legproblémásabb.

    Bukón, ha nem GoPro alakú kamerát helyezel el, akkor nem olyan vészes a fejrángatás (+1 érv a SONY mellett). Én mondjuk a DualLock elhelyezésre esküszöm, de ezt 168km/h felett nem tudtam tesztelni (motorom korlátja kb.), de a terepesek (akiktől lestem az ötletet) sem mentek vele még 140-nél gyorsabban... :DDD
    Mindenesetre ha a kamerát az orrod elé rakod, akkor a menetszél nem zavar nagyon, oldalszélre picit jobban érzékeny lesz. Szerintem ez a legjobb, de biztos lesz aki mást mond... :R

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák