Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    Lyesszusom, egy világ dőlt össze bennem! (Motorozni Csótányozni voltam az este, 4 hét kihagyás után...)

    Előzmények: 4 hete, az első rutinóra óta nem ültem a Csótányon, de ma már nem bírtam tovább: go motorozni! :K

    Elindulás előtt: önindító teker, motor egyet se pöffen, én meg erőltetem, de piszkosul. Akku csontig lemerül mint a múltkor, így többedik kísérletre betolom, sikerrel. Kis kék füstpamacsok mögöttem, miazmás... :B

    Elindulás: végre nagy svunggal indulok, és ha nem motoros csizma van rajtam, tuti kitöröm a bokámat. Nagy lendülettel teszem fel a bal lábamat a lábtartóra mögé 20 centivel, csak úgy csattan a talpam a betonon: ennyivel van előrébb a lábtartóm, mint a Gladiuson (eleinte nehezen) megszoktam. Hajrá, túléltem, gyia pacik! :DDD

    A Gladius után olyan érzés volt a kis döggel menni, mint egy biciklivel. Egész pontosan mint egy olyan kempingbiciklivel, aminek mindkét kerekében nyolcas van. Ennyit az úttartásról.

    Ja, néha meg is kellene állni. Ezen az izén nincs fék, csak jelképes lassítóberendezés, na erről is teljesen megfeledkeztem. Megúsztam szerencsére.

    Egy óra után kezdek hozzászokni ismét, bár fölöttébb zavar, hogyha elveszem a gázt, akkor le is áll, szóval húzogatni kell. Néha meg fennmarad 4000-en a fordulat. Szóval nem lehet mellette unatkozni.

    Ha megállok, élénk égett olajszag vesz körül... Szép kilátások Erdélyre, de majd "megszokom". :))

    [ Szerkesztve ]

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák