Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Daywalker #52119 üzenetére

    Hm, korrekt érvek, kicsit szarul is érzem magam, mert néha én is érzek így és túl sok idővel sajnos én sem vagyok megáldva mostanság, de hát mikor üsse a vasat az ember, ha nem fiatalon.
    Úgy nézem előbb utóbb minden itteni (Persu alól is eltűnt az R6, helyette látom pálya RS.) nagy motoros pályán köt ki.
    Bszki, ne is mond, én 2 órán keresztül kötöttem le. Mondjuk amúgy sem vagyok túl jóba a spaniferekkel, eddig 1x fogtam a kezemben, de azért sikerült. Franc sem gondolta, h ez ekkora meló.

    persu

    Ah, az kemény.
    Akkor mit produkálhat fordulaton, elképesztő az a motor.

    Mosquito34

    Mire gondolsz konkrétan, a megbízhatóságára? Ha jól rémlik az első robogód egy Atlantic 500 volt, az valóban nem tartozott a legmegbízhatóbbak közé, de pl. a Burgman 650 e tekintetben teljesen rendben van. A központi szíj cseréje zúzós tétel, de konkrét típushibáról én nem tudok. Az 500-as Nexus-ba majdnem 3 év alatt olajcserékkel raktam bele 24.000km-t, 1x hagyott cserben, akkor is én voltam a fax, mert kicsit túltoltam a szíjcserét (elszakadt a szíj), de ezen kívül top volt.
    Nyilván, nem e tekintetben értettem a robogó előnyét, hidd el h nem vagyok jobbról előző, integetős, gumit csikorgatós, robogón hátsó lábtartót használnó boyracer, hanem pusztán arra reflektáltam, h motorosként nem szabad lenézni őket, mert sok esetben adott helyzetben sokkal praktikusabbak, a szinte ugyanolyan élmény és megbízhatóság mellett, csak utána kell olvasni és jó típust venni.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák