Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    Na srácok! Sírtam a hangos bukó miatt. Tegnap vettem írószer boltban ilyen A4-es méretű polifoam vagy milyen lapot. 1-2mm vastag, nagyon sűrű szivacs szerű lap. Abból betettem egy nagyobbat kétoldalas ragasztóval a bélés alá. Közvetlen a fül alá meg beszabtam még két réteget. Nem érzem abszolút a plusz rétegeket, de ha az eddigi szélzajt 100%-nak vesszük, akkor ez most olyan 65% körülire csökkentette azt. Ha eredetileg ilyen lett volna, akkor szerintem nem is sírtam volna. :K Na mindegy, kemény 80 forintból meg lett oldva.

    Ennek ellenére a füldugó b.szta a csőröm és mivel találtam olyan patikát,ahol volt BP-en és egészségkártyára megvehettem, így vettem egy pár Alpine Worksafe -t. Hát szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de basszus meggyőzött. :C Hát ez egy csodálatos akármi. Hallom a motort, hallom a forgalmat, de a kellemetlen zajokat kiszűri. Azért kicsit ilyen teleshoppos feelingel vettem meg, de tényleg jó. Talán városba már dög leszek betenni, hogy jobb lett a bukó, de hosszabb távon tuti használni fogom. :K

    Viszont kicsit most érzem a gondot. Így az első 1000km-er és két hét után pont a "bátor" fázisban vagyok, lámpáknál pakolom, mint a barom, vigyorogva a bukó alatt, az üllőin 80-100 az autók között élvezkedve....szintem minden indulásnál ilyen 5-6s/100km/h és észre se veszem. Gyanítom,hogy ilyenkor szokott megtörténni a baj. :W Eddig nem volt semmi, meg kétes helyzetbe nem megyek bele, de basszus vasárnap is jöttem fel mit tudom én honnan és ilyen... hát izé...nagyon sokkal előzgettem. Felmegy az adrenalin, úgy érzem érzem a gépet... Fene essen bele. :(( Ilyenkor hogy fogjátok vissza magatokat?

    Xaels: Akkor a kötelező szívás megvolt. Reméljük nem lesz több. :)

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák