Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Daywalker #50583 üzenetére

    Nem értek egyet.
    Attól h valaki használt terméket vásárol, kicsi futással, ráadásul a piaci átlag felső szegmenséből szerintem elvárható és én el is várom, h patika legyen. 11.000km alatt csak igazán igénytelen első tulaj tud lelakni egy motort. Nem szőrszálat hasogatok, egy gyári színkóddal, eldőlésből fakadóan fújt idom simán belefér nálam is, de az h mondjuk a villaszárak le vannak ütve, vállasak a tárcsák, idomok legszélső pontjai karcosak, stb, már nem. Pontosabban ezért a pénzért, ilyen kicsi futás mellett, nem.
    Maximalista és gyári mániás vagyok, autóknál is törekedtem mindig a legjobb állapotra, eddig mindig bejött, bizton állíthatom h 10 és 7 évesen is patika mindkettő, de a 180-asom 13 évesen is mikrokarcmentes.
    Nem szokásom arcozni, ha valaki kíváncsi rájuk az autóápolós topikban a nickemre szűrve rájuk tud keresni.

    Magát a hátsó dobokat cserélték, az meg a kerék felől leszedhető, max a rendszámtartót kell bontani.
    Ez az egy módosítás amit én elviselek egy motoron, sőt, sok esetben szerintem inkább előny a nagyobb hang, mint a gyári csendes üzemmód.

    Köszi, meglátjuk összejön-e.

    Mosquito34

    Köszi! Közben próbáltam én is yt-on videókat keresni, ezeknek tényleg ilyen asszimetrikus a fék - kuplungkarjuk:
    01, 02.

    Átnéztem alaposan, nem találtam rajta kifogásolható pontot a fentebb tárgyaltakon kívül. Csavarfejek is tökéletesek voltak mindenhol. Ki nem toltuk, mert esett az eső, így nem próbáltam, de öltönyben nem is akartam.
    Meglátjuk, nagyon ragaszkodik a kiírt árhoz, mert h ezt az egyet hirdetik most, kevés a km, 1. tulaj és egyébként is a legkedveltebb szín. Az a baj h nincs kontra, nem tudom cáfolni, mert igaza van.

    Feree13

    Ott az a két Prtsc-n, mint kiderült ezeknek ilyen gyárilag. Pl: 01

    Igen, megvan a gyári dob is.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák