Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Ferdzsoo #35745 üzenetére

    nekem is rettenetesen tetszenek a ktm-ek a különcségük miatt, nagyon jó ránézni a motorjaikra és tuti, hogy vezetni is. viszont úrimuri ez a luxus kategória és ezt a cikk végén érthetővé is teszi a random megjelenő elektronikai hibákkal. érted, egy gyári bemutatón is megbolondulnak a motorok, ez azért félelmetes.
    a másik tanulság nálam, hogy ha nem az adott gépről szól egy cikk, akkor már nem figyel annyira oda a szerző és lemeri írni a frankót. itt az s1000rr elektronikájára gondolok, ahol "balta módjára" ejti vissza az első kereket.. ilyet az első cikkekben anno sehol sem lehetett olvasni. tehát a bmw is csak egy motor és nem az überallesvas, mert hibája van annak is. csak a kérdés, hogy 5-6 milliós motoroknál ez megengedhető e. nyílván igen, mert aki ilyen motort vesz, annak biztos van 90%-ban egy másik motorja, ami mindig működik. viszont valszeg pont ezért nem fogja érdekelni, ha nem hibátlan a motor, mert óriási élmény lehet nem racionális alapon venni egy méregdrága motort, hanem azért, mert a szíved azt akarja. ktm, ducati etc.. nem érdekel, hogy lerohad, megteheted, hogy lerohadjon, mert átülsz utána a másik motorra és mész tovább, amíg a vaskos költségért megjavítják.. egyszer jó lenne ezt az érzést megtapasztalni, jó lenne nem 50 évesnek lenni addigra :)
    abs nélküli motort már én sem vennék, a következő motorom biztos abs-es lesz. ha apum tehenével megyek és ramaty az idő, netán esik, bátran fékezek bármikor, nem zavar, hogy esik, dolgozik gyönyörűen a rendszer, ezt az én motoromon azért soha nem merném megtenni ilyen elánnal. hihetetlen pluszt ad az abs és teljesen egyetértek vele, hogy kötelező lesz minden motoron. felnőtt a technika már, kiforrott, és közúton meg aztán pláne csak abs--szel motort vegyen már mindenki, ha teheti, még használtban is.

    canni:
    nekem tetszik, más, sőt, még a bmw felemás orrait is megkedveltem, nem azért mert szép, hanem mert más, vállalja, hogy más. és ezeket a dolgokat egyre jobban értékelem. mondom ezt úgy, hogy az én motoromnál unalmasabb kinézetű semmilyen motor nem sok van :DDD

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák