Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Az izületi problémákhoz...19 éves kormtól motorozom télen-nyáron. Az MZ-s korszakomban 20 cm friss hóban is toltam Budapesten. Pár éve januárban volt a rekordom, 30km mentem -22 fokban szintén pesten, havon és jégen.
    Aki azt hiszi hogy ő megússza az izületi problémákat, nagyon téved. Most 34 vagyok, és bizony itt-ott szokott gond lenni az izületeimmel. Leginkább a vállam szokott fájni, ami pár napig szokott tartani. Konkrétan más gondom nincs, de még csak 6 év múlva leszek 40... :U
    Az 50 éves kor meg még 16 év...
    Sportolok elég sokat, tehát ez lehet késlelteti a problémákat, de előbb utóbb korlátozni fog a sportban is, ha más nem majd 10 év múlva.

    Egyébként nem a tél a sarkallatos gond, hanem a nyár. Télen érzed ha fázik valamelyik testrészed, nyáron nagy melegben viszont úgy érzed, hú de jó a friss szellő, illetve kevésbé érzed a menetszelet a nagy melegtől. Na ilyenkor okozza a legnagyobb izületi károkat a menetszél.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák