Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    válasz Daywalker #18224 üzenetére

    Az én ruhavásárom a következőképpen nézett ki. Használtba vettem 3000-ért (nem hülyéskedek, 3000 forintért) egy "motoros" bőrkabátot, és hozzá egy bőrnadrágot, majd ezután 8000-ért egy Uvex bukót (ez most már csereérett), 2500-ért egy pár Uvex kesztyűt, 10.000-ért egy pár térdvédőt, és 8000-ért egy pár csizmát. A csizmát csak addig hordtam, amíg letettem a jogsit - erre nem vagyok büszke, és a motoron tényleg jó, de 40 fokban nem túl kellemes egész nap abban sétálni... A többi cuccot mindig, minden körülmények között felveszem, pedig egyelőre még egy csak Simsonon "vagánykodok", most van tervben a szintlépés.
    Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindegy, mekkora motor, nem lehet félvállról venni a biztonságot, de én ennyit áldoztam rá, és úgy érzem, elég jól kigazdálkodtam.
    Tehát alig több, mint 30.000-ből felruháztam magam, és többet most nem is nagyon akarok költeni. A sisakot megveszem, és annyi!

    A világ pénzét el lehetne költeni csak a ruhákra, és akkor még motor sincs alattam...de ezt ti is tudjátok.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák