Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz boogie84 #148517 üzenetére

    [112590] a castrol hungaria elhintette, hogy hamisitjak a castrolt, mert a tul nagy szurkeimport miatt esett az ertekesitesuk, es kitalaltak ezt a sztorit, hogy csak toluk vegyenek olajat, a szurkeimportot igy kockazatosnak beallitva pedig piacot nyerjenek vissza.
    Ez visszafele sult el, mert mindenki fejeben csak annyi maradt meg, hogy hamisitjak az olajakat, raadasul a castrolt a legjobban. Ezutan meg a nem hamis olajokra is azt hittek hogy hamis, ha barmilyen zajt hallottak a blokkbol.

    Gyengebb minosegu olaj eseten a teljesitmenyszintrol tudod megallapitani, hogy milyen minoseget kepvisel.
    A benne levo anyagrol nem tudsz, de a szabvanyrol tudsz, aminek megfelelt.
    A nagyobb gyartok pedig kimennek a lemans-ra, a motogp re, nagy transparensekkel, es epitenek egy státuszt maguknak sok penzert. te pedig nem fogod megnezni, milyen teljesitmenyszintu olajat vasarolsz toluk, mennyi penzert, es hogy az a teljesitmenyszint milyen tribologiai vizsgalatot jelent. Mert kinek van erre ideje, energiaja?
    Ettol fuggetlenul a hited az nagyon eros, hogy ezek a markak csakis jo dolgokat csinalhatnak. Egyeduli akadalya annak, hogy nem vernek teged at, az az api minosites, ami a flakonra ra van irva, es az ezzel jaro szuroproba szeru minosegellenorzes. Kulonben ha senki nem jar utana, csak elhiszi, hogy a draga, az egyben jo is, ezek ugy atbsznak, ahogy csak tudnak. Meg igy is valszeg a hatarertekeken jatszanak a szabvanyoknal, ahogy azt egy mol-ol szakember meselte a premium olajokkal kapcsolatban.

    emelle emberek tomegei hallucinalnak a termekekkel kapcsolatban ugy altalaban.
    Pl Tüzinek az a 400as szarpumpaja, mar akkor nem produkalt olajnyomast a muszerfala szerint, amikor elmentunk volna kakucsra motorozni, de az elso feheraszfaltos korforgalomban megborult vele. Es oldalt volt leallt motorral 20 masodpercig. Ezutan kb 15 percig probalt nyomast lehelni oninditozassal, alapjaraton jaratassal, mi pedig probaltuk magyarazni neki, hogy szarja le az olajnyomas lampat, mert ha viz lenne benne, akkor is el kellett volna aludnia mar reges-reg annak, es valszeg a nyomaskapcsolo szar, es lassan indulni kellene motorozni, mert elmegy az egesz nap.

    Erre kb 10 evre ra meg mindig gyartja a hamisolajas sztorikat, holott a valosag megintcsak arnyaltabb valoszinuleg.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák