Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz pepucs #139420 üzenetére

    A munkaval kapcsolatban nekem mas elkepzelesem van.

    hogy hajlando dolgozni? Nekem nem egyertelmu.
    A befecs motorokhoz, vagy bonyolultabb motorokhoz hozza se tud nyulni, alap dolgokat nem ellenoriz rajtuk. Ezekhez nem eleg egy vakuumteszter, amirol azt hiszi, ő is, es ezeken a videokon szocializalodott ember, hogy mindenre jo. Soha nem lattam barmilyen befecskendezo rendszer elem ellenorzeset (A videoi alapjan) az ujabb motorokat csak szarozza, olyan hibamegallapitasai vannak, amik nincsenek alatamasztva meresekkel. pl benzinnyomas, pickup, homerseklet jelado, barmilyen szenzor. Ezekre mechanikai hibakat mond, hogy hfejes, beegtek a szelepek stb.

    Nem eloirt olajjal nem az a fő baj, hogy olcso. ertsd, nem villaolajat rak a telokba. Vmelyik videojaban auto motor olajat rak motorba (!) Ami fokozott valto kopashoz vezet. Konkretan abban a videoban kart tett egy motorban ezzel, bar ez kesobb fog kijonni azon a motoron.

    Videoi alapjan csomo munkat meg se tud rendesen csinalni. A munka resze az is, hogy normalisan elvegezd azt. Emelle fejlesztened kellene magad. Utananezni, tanulni.
    Ha mindezek melle annyit el lehet kerni, mint egy normalis szakember, akkor van baj. De en tovabbra sem vagyok meggyozodve errol, mivel osszekendacsolasra azert visz vki egy motort, mert nincs penze.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák