Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz bacus #136816 üzenetére

    Én ezeket az azonnali üzemanyagok közti különbségérzékeléseket nem tudom elhinni. Gyakorlatilag azon a 10 km-en fél deci üzemanyagot használtál el. Kizárt, hogy annyi idő alatt bármi érezhető hatása legyen, és azt is kizártnak tartom, hogy emberek egy seggel megérzik két üzemanyag között azt a néhány lóerő különbséget.
    Én mostanában inkább váltogatom a sima 95 és a 100-ast, de többnyire a sima 95 megy bele, és soha nem éreztem semmit, még Pannóniaringen sem, ahol csak racing benzint lehet tankolni.
    Biztos ki lehet mérni, de így rajta ülve megmondani, hogy most 120 lóerő vagy 123 dolgozik, az elég hihetetlen :D

    Továbbá 4.3-as átlaggal biztosan nem húztátok nyélen a szerpentinen, legfeljebb azt hittétek :D Ezt csak azért mondom, mert második szezonomban én is azt hittem, hogy most aztán nagyon gyorsan megyek, aztán 3.8 liter volt a Mátra + Bükk átlaga. Két év múlva ahogy egyre jobban belerázódtam, ugyanaz a szakasz már 7 liter fölött mozgott. Az ember ilyenkor észre sem veszi, hogy mennyire sokat gurul motorféken, és mennyire nem teligázon megy. Ilyen alacsony fogyasztásokat csak így lehet kihozni.

    Ausztriából jövet azt szokták a legtöbben figyelmen kívül hagyni, hogy alacsonyabban vagyunk, összességében lejt az út, még ha nem is mindig feltűnően.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák