Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Micsurin #124224 üzenetére

    teljesen objektiven menjunk sorrol-sorra, miert lehet ezt magyarorszagon megcsinalni.
    Nem teged, vagy a te helyzetedet biralom, csak tenyleg kivulrol vegyuk szemugyre a dolgot, meg tobb ezer ember viselkedeset.

    En ott latom a hibat, hogy megnyugtatod magad: ha tudod, hogy 57e km van benne, es oktato motor volt, azt mondod, akkor is megvetted volna. Ezt nehezen hiszem el.

    Mik a legalis lehetosegeid? Megverni nem. Polgari peres? Rendorsegi feljelentes? Jol tudod, hogy lehuzott. Visszatekerte az orat. 2013 ota buncselekmeny. Nem fogsz semmit tenni, mert sok vele a dolog, meg kell nyugtatnod magad, hogy ez igy jo, az agyad a konnyebb utat fogja valasztani. Inkabb haragszol a nemetre, aki nem beszelt angolul. Eladta egy keleteuropai neppernek, aki valoszinuleg pofatlan ajanlattal allitott be, melegitonadragban, zokni-crocks papucsban, cigivel a szajaban, olyan modorban, ahogy azt hetkoznapokban normalisan feloltozni nem tudo emberhez melto.
    Megegyeznek, lealkudja a beka segge ala. Aztan te elkezded hivogatni, vagy levelezni, hogy megis mennyi volt a km a motorban. (Tokmindegy hogyan tortent, en csak ezt a forgatokonyvet latom altalaban az ilyen arszabasu jarmuveknel, ezert en most ezt irom le. megint foglalkoznia kell ezzel az egesz dologgal, talan megfordul a fejeben, hogy lehet csalas miatt birosagra kell majd jarkalnia, nagyon orul a megkeresesednek) epp azert adta oda annak, hogy ne legyen soha tobbe dolga vele. Es azert olcson.
    Az derekas teljesitmeny, hogy ezt leirod, hogy tulajdonkepp visszatekertek az orat, mert altalaban az emberek legtobbje idaig el sem jut, plane nem egy forumban, ahol tobben olvashatjak azt, hogy nem jart valami jol. Az emberek mindig olcson vesznek jarmuvet, mindig gyongyszemet, es tulajdonkepp mar-mar ok kurtak at az eladot. Altalaban nem esik szo arrol, hogy a vegere hogy jon ki a matek, de a buszkeseg az meg a naivsagnal is nagyobb szokott lenni. Ezert senki nem fog semmit tenni.
    Szoval az egyen felelossege eleg nagy, mint mindig az elet minden teruleten. Igy alakitjuk ki azt, hogy miben elunk. Mert ezt mi alakitjuk ki, nem a torvenyek. Ha sok egyen olyan civil kurazsival van megaldva, hogy nem hagyja ezeket a dolgokat csak ugy megtortenni, nagyon megnehezitene az efajta csalasokat. Csupan felulrol ez megoldhatatlan, mert mindenki kell hozza.

    A gentlemans agreement az egy olyan dolog, hogy a bolgar/roman/magyar aki odamegy, az nem nagyon tud nemetul, es a nemet torvenyekkel sincs tisztaban. Annyit lat, hogy olcso. A jarmu kell, mert olcso, es mivel ezekben az orszagokban keves a hasznalt jarmu, a keves uj jarmuvasarlasok miatt, ezert csak a dollarjelek vannak a szemukben. Ha pedig ceg, es egy ev garit kell adnia, ugysem fog szetesni egy evig barmilyen motor. Ahhoz nagyon nagy szarnak kellene lennie.
    Osszelapatoljak a legolcsobban. Ha valami eltort visszahegesztik, ha valami hianyzik odaraknak valamit. Nem fognak rakolteni semmit.

    Felreeted sztm azt is, amit mondani szoktam. Nem baj, ha olcso a motor. De egy legszurohaz, ami alapvetoen a tank alatt van, a loteri kutyat nem zavarja, ha fako. Labtaro szinterezes, amin a labad van, es ki fogod dorzsolni. Az osszes motoron igy mukodik. Felniszinterezessel sem ertek egyet, de tokmindegy, nem az en motorom. Ezek alapvetoen felesleges dolgok a motor erteketol fuggetlenul, ezert vehetsz egy uj fofekhengert, ami talan fontosabb. Vagy nem, mert mindenki mashogy mukodik.

    Ugy pimpeled, ahogy akarod, ezzel semmi baj nincs, es az sem baj, hogy olcso postasmotor. Sosem mondtam ilyet, hogy ez baj lenne. Szerintem a valtoztatasok nem esszeruek, de mivel a te motorod, ezert termeszetesen azt csinalsz, amit akarsz. Nem az ertekevel van baj. Ne mosd ossze azzal se, hogy egy ponton egy motort megjavitani gazdasagi totalkar, azaz nem eri meg, ami viszont nagyban fugg az erteketol.

    [ Szerkesztve ]

    Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák