Új hozzászólás Aktív témák

  • duni84

    aktív tag

    válasz A Zéé #116449 üzenetére

    Közben nagyjából letisztulni látszik bennem, hogy a következő 1-2 évben a motoros célok ilyen pár órás-fél napos kiruccanások (Balatonnál fagyit nyalni, tekeregni egyet a város körül...), haverokkal összefutni (nem motorozik senki, szóval ez alatt azt kell érteni, hogy elmenni oda, ahol épp vannak), nagyritkán munkába elmenni.

    megint meg fognak kövezni :) ha tényleg ez a tipikus felhasználás, akkor döntsd el, hogy viszel-e csere cipőt magaddal vagy sem. ha tudsz vinni és mondjuk a csizmát el tudod rakni amíg sétálgatsz, akkor az a legjobb megoldás a biztonság miatt, viszont HA ez nem opció és fintorogsz a stormtrooper csizmáktól, akkor viszont a tcx rush helyett vízálló opciónak ott van a forma twister is (shox-nál pl), ami vízálló boka fölöttig, nem csak a lábfejen. ezekben a "motoros cipőkben" milliószor kényelmesebb sétálni, mint mondjuk egy enduro/sport csizmában. a hazai kínálatból ez tűnt az egyetlen olyannak, ami nincsen racsing és hasonló feliratokkal agyoncicomázva

    a motoros farmer meg most még tök jó, ha szintén sétálgatsz, de amint stabil 25-30 fok környékéig emelkedik az idő, egy rendes motoros farmerba bele fogsz rohadni és elgondolkodsz majd valami "nem motorosnak kinéző" cordura gatyán :) mert amíg sétálgatsz és nem a motoron ülsz, addig a csoda hűsítő aláöltözők sem tudnak mit kezdeni azzal, hogy a menetszél nem viszi kifele az izzadtságot.

    #metszéspontok

Új hozzászólás Aktív témák