Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Varoz #116164 üzenetére

    Veszek majd egy gyárit, mivel a malac biztosan sokáig velem marad. Egyszerűen egy eszméletlenül jó öszvér.Mindenhova elvisz bármikor aránylag élvezetesen, az első Wilbers rugók sokat dobnak... :D

    -----
    Utolsó CB poszt, mivel lassan összeáll már csak két fehér oldalidomra várunk meg türelemre, hogy lefújjam a leömlőket...(Le is kéne már mosni mert koszos mint a bűn, majd holnap miután 30km-ert meg kell tegyek a csomagomért. Naná, hogy a legközelebbi posta csomag pont Újpesten volt. :W Najó azért nem bánom na.:DDD )

    Ez a pár fehér kiegészítés + a dob, az indexek és a hátsó traktus megkurtítása nagyon feldobta. :DD Tükör még cserés, a Rizomak nagyon tetszenek csak na...$$$ de talán nyáron kap egy párral.

    A relé kicsit hangosabb lett mint azt vártam... :DDD
    A Delke meg pont olyan szépen szól kültérben mint reméltem(nincs bent a síp):
    [link] [link]

    Dyno kit bent, érezhetően jobb. Úgy veszi a lapot mint gyári dobbal vette, egy szinkront elbírna (majd ősszel) mert amíg nem totál meleg egy picikét dobálja de utána szépen beáll már.

    mod.: van egy kis zörgés az egyik vidiben, az a csoda kínai telefontartó, még nem jutott egy új Quadlockra. :DDD

    Ja igen még a lábtartó csavarok is a todolisten vannak neki is akartam ma állni de rám sötétedett közben. Na meg miután láttam az angol srácok színes csövezését kinéz még egy fehér szilikon vízcső szett majd télen.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák