Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz CsodaPOK #109584 üzenetére

    Szia, a Bell jó sisakokat gyárt. Egy komment a linkelt darabhoz: az már nincs gyártásban pár éve, így előfordulhat hogy nem fogsz tudni több méretet próbálni belőle, hiszen már kifutott darab. Rendes próba nélkül semmiképp se vegyél sisakot szerintem, de a többi cuccot is érdemes felpróbálni, hogy biztos jó-e a méret és a szabás. Sisaknál nagyon fontos hogy az adott modell passzoljon a fejedre, gyártón belül is előfordulhatnak eltérések a fejformák között amire a sisakot készítették.

    A kiválasztott gerincvédő így képről picinek tűnik nekem. Nem ismerem hogy ez a sastec mit tud, de általában egy kabátzsebbe rakható sem 9 ezer szokott lenni, hanem 20, a nagyobb méretű különálló darabok pedig kb 40-től felfelé.

    A 200 ezres nadrág azzal tud többet hogy az már nagy valószínűséggel nem is akármilyen bőrből van, nagyobb és jobb protektorok vannak benne, és az ergonómiája is jobban ki van találva és át van gondolva. De mivel te a textil vonalon nézelődsz, ott az anyagminőség és a praktikum valószínűleg jobb lesz a sokkal drágább kabátban. De ez is olyan hogy el kell menni több boltba, megnézni több márkát több árszinten, és eldönteni hogy melyik a számodra legjobb. Ne ragadj le a Shoxnál. Például a linkelt kabát összegéhez még rádobsz egy 20-ast és Alpinestars kabátból olyat kapsz, ami sokkal jobb védelmet nyújt.

    Budapesten 1 napot rászánva körbe lehet járni a boltokat.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák