Új hozzászólás Aktív témák

  • gonger

    senior tag

    Sziasztok,
    Munkába járáshoz akartam motorra ülni, de az B125 kieg jogsi átfutási ideje egy vicc, így inkább megyek majd korlátlanra ősszel. Addig is most hirtelen elhatározásból egy Piaggio Liberty 50 4T-re ültem fel. (gyöngyház fehér, nagyon patika, hátsó dobozzal) Elegánsan kell öltöznöm, irodát vezetek, de a protektoros kabátról, kesztyűről nem mondtam le. Egy régi fekete színű Airoh sisakom van, ami belül már kikopott, foszlik a szivacsbetét, sötét a plexi stb..szóval kell egy új.
    Rider 13-nál rendeltem egy LS2 FF390 Breaker fehér színben, ami 40e Ft. !!! nagyon jó ár, tekintettel arra, hogy a belseje a Vectoréval egyezik meg.
    Azonban most látom, hogy a magyar forgalmazónál újra van a méretemből színes verzió is, ami nem matt és kicsit jobban látszik (vagy nem). Ez utóbbi drágább, nem mondom, hogy beleszerelmesedtem, de kicsit elbizonytalanodtam és most még tudnék változtatni a rendelésen. A fehér az inkább elegáns, a mostani motoromhoz tutira illik, de unalmasabb.
    Segítsetek plz! Akik fehér bukót használnak, és előtte volt sötétebb színű, mit tapasztalnak, mennyivel veszik észre őket jobban az autósok?
    Van valami tuti bevált szín ami ajánlott, vagy emögött nincs tudomány és ne foglalkozzak vele?
    KÖSZI!!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák