Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz h_benjamin #105445 üzenetére

    Túra endúrók valószínűleg magasak a 165 centihez.
    Ha nem tudsz stabilan, két teli talppal megállni a motorral, akkor könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor csak az egyik lábad ér le, az se teljesen, és magadra borítod a motort.

    Viszont az összes csupasz motor ideális ehhez a testmérethez. Az viszont már más kérdés, hogy csupaszon túrázni nem a legideálisabb, de a csupasz motorokból szokott lenni túrásított változat, mint pl. Honda CBF600, Yamaha Fazer, Suzuki Bandit, ésatöbbi.

    De az, hogy csupasszal nem jó túrázni, ne tántorítson el azonnal a naked bikeoktól, mert vannak nem kevesen, akik ilyenekkel igenis eljárnak többezer km-es túrákra, mert úgy állnak hozzá, hogy megéri az a sokszáz (ezer km) egyenes országúton, pályán eltöltött idő, hogy új helyeken kanyarogjanak.

    Első 1-2 évben úgysem az lesz a mérvadó, hogy jó-e a gép egy Nordkappra, vagy sem. Olyan motort érdemes elsőnek választani, amit vagy nagyon sokáig használni fogsz, vagy pedig egy népszerű típus, amit, ha nem jön be a stílus, könnyen el tudsz adni. Habár, szerintem most bármit el lehet adni, annyira kevés a normális használt motor.

Új hozzászólás Aktív témák