Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Micsurin #104445 üzenetére

    Megértem az érveket a KTM mellett, azt viszont nem h diákként miért akarsz eladósódni...
    A jármű önmagában egy rossz "befektetés", még akkor is ha az ember készpénzben vásárolja. A motor, mint luxustermék meg pláne, hisz a fenntartása közel annyi, mint egy átlagos kisautónak.
    Persze az ember, h bírjon ellenállni, amikor a média minden bugyrában a létező összes konstrukciójú hitel, kölcsön "reklám" van a képébe nyomva.. az ellenkezőjére természetesen már a kutya nem hívja fel a figyelmet.. Miképp lehet és kéne takarékoskodni, milyen szakmát érdemes választani, vagy egyáltalán h kéne bánni a pénzzel.

    Mindenki maga dönt a pénzügyeiről, én is voltam diák, nekem is voltak vágyaim, de volt bennem annyi kitartás, önmérséklet, türelem, elszántság h kivártam amíg tisztességesen keresek és meg tudtam venni egy összegben a saját keresetemből. Eladósodás, ablakon kiszórt (kamat) pénzek nélkül.
    Tehát, sem megbántani, sem a zsebedben turkálni nem akarok, csak próbákok segíteni, próbálom azt a nézetet leírni, ami szerintem működik és hosszú távon kifizetődő.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák