Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz dellfanboy #104411 üzenetére

    Jahm, vállalkozó (talán most már hivatalosan is, bár a mamlasz fia tuti feketén sertepertél körülötte.. nem véletlenül látszik csak néha a keze, vagy a lába..).

    Ha valóban hülye az ügyfél, nem szabad h mindezt éreztesse vele, vagy megsértse és még neki álljon feljebb. A vállalkozó első körben magát adja el.. mindehhez végtelen alázatra, sok türelemre van szükség, a szakmai kvalitások mellett..
    Tehát, ha nem tud kommunikálni, (konfliktus) helyzetet kezelni, néha nyelni és nulla érzelmi intelligenciával bír, akkor menjen el alkalmazottnak valahova 8 órába. Ott csak szerelnie kell fix 250k-ért. De vállalkozóként ne rinyáljon, h néha betéved 1-1 hülye.., sőt, még ha fel is ismeri, nem kéne videóba foglalni, mert ezzel pontosan magát is minősíti.
    Vagy amit írsz, vegyen fel valakit, csak a garázsműhelybe hova ültetné le, a szín alá?!

    Tehát, az ilyen "kiborulásos videóból" (nem láttam) is érezhető, h nincs a helyzet magaslatán.. Meg egyébként is, nagy általánosságban, így 50 és 60 között ha ő annyira pro szerelő lenne, mint aminek tartja magát, egy, a poros, koszos garázsból kialakított "műhelyt" illett volna már kinőni és XXI. századi munkakörülményeket teremteni magának és az ügyfeleinek is.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák