Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    Sziasztok. Logitech Mx1000 egérrel lenne problémám.
    Történt ugyanis, hogy már nem mai darab és erősen megkopott a gumi borítása, de ennek ellenére derekasan szolgál, gondoltam akkor felújítom a kicsikét.
    Vettem PlastiDip gumi festéket, szétszedtem, befestettem ahol kell, majd mivel vártam a festékre, pár napot állt az egér az asztalon kibelezve. Mikor raknám össze, kiderült hogy a hüvelykujjnál lévő gomb elektronikájához vezető szalagkábel eltűnt valami módon. Mivel senki nem tud róla itthon a családban, a szobát meg felforgattam eredménytelenül, így letettem róla.
    Gondoltam beszerzek egy másikat, de csak egy sokkal több eres, de hasonlóan vastag erezetű szalagkábelt találtam, jó lesz ez oda befaragva, gondoltam. Mivel jó hosszú és a 4 ér helyett vagy 20 ér van rajta, volt mit farigcsálni. Szerintem tökéletes kábelt csináltam, de egyszerűen nemm akar működni így sem! :( Próbálgattam, fordigattam, de semmi.

    Valakinek lenne ötlete, hogy mi baj lehet? Elfelejtettem-e valamit, vagy valami amit a szalagkábelekről nem tudok, hogy egyik fajta nem használható a másik helyett stb. Valami???

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák