- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz pini1020 #1340 üzenetére
keeway és kymco nem egy kategória, nem kicsi motorgyár a kymco, és nem is gagyi, attól, hogy olcsó attól még lehet jó, én csak mások tapasztalataiból sejtem, hogy nem lehet rossz. Az sem rossz pont, hogy 30% részesedése van a Honda-nak a Kymco-ban. Szal attól, hogy eddig erről a márkáról még nem nagyon lehetett hallani, attól még lehet igazán jó. De majd kiderul, ha megveszem.
-
sharpapa
senior tag
válasz pini1020 #1356 üzenetére
Szíííívás. Engem meg a tesóm majdnem meghúztak, mert a kocsikat a szülők lenyúlták, tehát azzal nem tudtunk menni.Ott van az Aprillia, két személyes az, DE NEM PAPIRON!
De nem problémáztunk, ugrás a gépre, 90-el végig a fél korányin, jobbra le, kis sikátorokban padlóval, azt pont elértem a sulit időben, ő meg tovább ment. Este mondta, hogy amint leugrottam, 5 mp-re rá felbukkant a rendőrkocsi mögötte, na mondom az kemény, legközelebb inkább elkések, de nem kockáztatjuk a jogsikat."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
etnies
senior tag
válasz pini1020 #1416 üzenetére
En a neten mindenhol ketliteres fogyasztast olvastam, de ettol fuggetlenul hiszek neked.
Aki aktivan hasznalja a motort, annak persze hamar visszahozza a befektetett penzt, effelol nincs ketsegem, de egy ''kocarobogosnak'' sokaig tart nagyon."önmagam hite vagyok magamban"
-
Josh
tag
válasz pini1020 #1416 üzenetére
Amire én használnám, az késő tavasztól kora őszig mennék vele. Naponta kb. 5-6 km-t. Így azért elég nehezen jön össze a 27 ezer km. Azért kellene, hogy jól menjen, mert szeretek cikázni az autók között ( ), meg sajnos főúton megyek vele, ahol ha nem tartod a 60-70 városi tempót akkor letúrnak az útról..... És kicsi kerekű motorral az útpadkán menni eléggé balesetveszélyes.....
Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.
-
bagesz
csendes tag
válasz pini1020 #1506 üzenetére
a robogom 60-al tud menni,de nagyobb lejtőn lefelé 75-ig kimegy a mutató,de ott már az áttétel vége.a kipufugót már szét szedtem a torok csonkba belevan hegesztve egy jóval kissebb átmérőjü cső,gyárilag,gondolomez lehet a fólytás,csak eddig nemmertem hozzá nyulni.meg úgy vettem észre mintha nem pörögne igazán.addig is köszönöm a segítséget.
-
etnies
senior tag
válasz pini1020 #2091 üzenetére
Az en gepem vegsebessege sajat oraja szerint 88 (500 meter egyenesfutas utan, 70 kilommal), valszeg 75-80 a valos, szerintem az eleg egy robogonak, nem erre a sebessegre van kitalalva. En pl hatvannal csak akkor megyek gyorsabban, ha a forgalom megkivanja.
"önmagam hite vagyok magamban"
-
Kígyó
senior tag
válasz pini1020 #2153 üzenetére
Hi!
''de én is így szeretném eladni!''
Ezt arra írtad, hogy 50-esként? Egyébként mindegy, mert olyanra gondoltam, aminek még nem nyúltak a blokkjához..
Már kezdek lemondani a 125-ös rendszámosről. Tegnap voltam pl 2 kereskedésben szétnézni, egyikben volt egy 180-as runner, külföldről behozott 10000km-rel. 400E Ft, plusz olyan 130E mire rendzsáma lesz, az 530E. Lehet 50-es lesz a vége, láttam pl egy Generic Cracker robogót, elég pofásan nézett ki, azt mondták Aprilia gyártja, nagyrészt Aprilia alkatrészekből, a blokk pedig osztrák. Újonnan 250E 3 év garival. Szerintem nem hangzik rosszul, ti tudtok róla valamit? Ez még jó lenne a nagymotor mellé is, ha veszek jövőre, ezt a szezont meg csak kibirom ezzel is.
üdv,
Kígyó
Szerk: Erről lenne szó:
[link]
Mondjuk azt nem teljesen értem miért írnak mindenhol 2 év garit, nekem tuti 3-at mondtak..
[Szerkesztve] -
Topiccsendőr
addikt
válasz pini1020 #2208 üzenetére
Az MBK miért jobb? Ugyanaz, mint a Yamaha, csak Franciaországban gyártják. Minden csavar megegyezik bennük. Maximum akkor jobb, ha az árról beszélünk. Az MBK olcsóbb, bár ezt a kereskedők nem mindig veszik figyelembe. Sőt, inkább rámondják az MBK-ra, hogy az Yamaha, és ugyanannyiért akarják eladni.
Explosión de dos tiempos
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest