Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz MrYoniko #31462 üzenetére

    1. vannak youtube videók, de barkács filament gyártás eléggé kivitelezhetetlen. Lehet kapni pár kezdetleges gépet, de nem éri meg árban.
    2. Milyen pöcköket? Az asztal szintező kerekek szerintem nem forognak el az asztal alatt.
    3. pár száz forintért sima üveglapot is lehet kapni, az élezéssel (mármint, hogy ne legyen éles a széle). savmaratott üveget használok, így matt a a felület rajta, nedves szivaccsal elkent vízben oldódó gluestickkel. Sima üveg oldalra lehet alapból tapad az abs, ha zsírtalanítva van, nem fogdosod össze :) Petg alá is a nedves szivaccal szétkent gluestick elég, hogy le lehessen szedni.
    4. Ha a 100 fokos asztalra csiptetsz pla-t, akkor az meg fog puhulni.

    Abs nyomtatás szabad légtérben eléggé necces, felkunkkorodhat, repedezhet.

    Kopó alkatrészek jó ha vannak tartaléknak. Nozzle-k. ptfe cső. Extruder (pl olcsó bmg klón). Csavarok, akár a géphez, akár nyomtatott tárgyak összeszereléséhez. Üveglap rögzítéshez csipesz / iratkapocs. Forró részre, nyomtatási törmelék kikapásra egyenes csipesz. Csípőfogó... tartalék ventilátor. Görgő kerekek tartaléknak (lehet még olcsóbbban csapágy nélkül a külsejét is venni). gt2 szíj is olcsó tartalék. Nozzle tisztításhoz akupunktúrás tű, van hogy nozzle készlethez adják is. Nozzle cseréhez 7 es mini kulcs. Nem rögtön cserélgetni, hanem kopó eszköz és kínából több hét mire ideér, jó ha van és nem akkor kell várni, amikor elromlott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák