Új hozzászólás Aktív témák

  • layerke

    aktív tag

    válasz atis0313 #1493 üzenetére

    "El fogom olvasni az ajánlott linken látható hibák okait, biztos az is nagy segítség lesz. Viszont jó lenne tudni, hogy a képeken látható beállítások melyike mit változtat. Mit jelent a (flow) :), ezt is és mást is mivel állítok, stb."

    Ez most komoly? Már rég el kellett volna olvasni. Ahogy a többiek, úgy én is szívesen segítek, de azért ennyinek utána lehetne guglizni, hogy mi a flow! Azt nem várhatod el senkitől, hogy mindent elmeséljen mi miatt nem olyan a nyomtatásod, mint kellene, mert ennyire se veszed a fáradtságot, hogy a fordítóba beírj 4 betűt.

    Egyébként, ahogy Prof írta párral feljebb, nem elég feszes a szíj, valamint sok anyag is megy (igen, a flow értékét lejjebb lehetne venni 97-re vagy 95-re), szerintem kevés a 0,1 rétegvastagság is, felesleges ennyire vékonnyal kezdeni. Majd ha 0,3 vagy 0,25 mm megy már, akkor lehet lejjebb menni, addig csak magadat szívatod.

    A fórumon mindenki nagyon segítőkész és segít is. De neked is meg kell tenned azt, hogy megpróbálod magad a maximumot kihozni a helyzetből és ha nem megy, akkor korrekt információkkal, eddigi próbák adataival segíteni azokat, akiket megkérsz, hogy segítsenek. Információ nélkül nem tud senki mondani korrekt tippet a bajodra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák