-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz sirszevenap #89949 üzenetére
Én egy szösszenettel mindig a proci felé méretezem a vga-t.
Alister from Hell
-
Hunork
veterán
Hmmm. Azt hittem nyár elejéről van szó. Értem. Hát igen, nekem 960 volt, és biztos, hogy van 30-45% előny az 1060 javára... Mondjuk én is nyáron cseréltem VGA-t, de nem vártam, mert jó áron tudtam eladni a 960-at, és R9 390 lett belőle. És mondjuk nem bántam meg.
De az is igaz, hogy ha fényév a különbség, az árban is az volt. (szerintem) Már több helyütt írtam, az NV irreális árpolitikát folytat. Mondjuk megteheti, mert csak az AMD van a piacon. Ha lenne négy GPU tervező/gyártó, akkor egészen más árak lennének."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
veterán
Nekem inkább úgy tűnik, a keret miatt kaptál GTX 960 ajánlást, nem azért, mert ne tudna a proci erősebb kártyát kihajtani. Aztán a beszélgetésbe az i3-6100-at is bedobtad, mint eshetőséget. Szerintem nem fals infókat kaptál válaszként, hanem a kérdésre feleltek.
[link][ Szerkesztve ]
solfilo
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Egy GTX 970 4gb kártyának elég egy Chieftec GPS-450AA-101 A 450W-os tépegység szerintetek?
Az úgy megoldható, h 2db szabad Molex csatira rádugók egy ilyen 6 pines átalakítót? Mert a GTX 970-hez ugye 2x6pin kell, nekem meg alapban csak 1db van a tápon.
Ha nem muszáj, emiatt nem szeretnék tápot is cserélni[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
-
Peace
nagyúr
válasz tjokai #89955 üzenetére
Csak jól nézd meg, hogy hány A-t kell tudni a 12V-os ágon a tápnak GTX970-hez, mert én emlékszem, hogy azért kellett lecserélnem sok éve a Chieftec GPS-450AA-101 tápomat, mert új videókártyához nem lett volna elegendő az áramerősség. De reméljük nem lesz ilyen probléma.
-
nagyúr
Nem fals infók vannak, hanem túl van tolva a CPU kihajjcsa témakor ezen a fórumon (is).
Sajnos sok "szaki" ennél tovább nem lát (mintha pl az abszolút GPU teljesítmény nem is számítana)...A másik a tápkérdés amiben vannak érdekes ajánlások néha (alulméretezve szvsz).
De hát ugye minden szubjektív, így végső soron mindig neked/nekünk egyénileg kell a saját preferenciánk alapján lefőzni a kávét a sok neten található zacból.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Csupingo
veterán
válasz tjokai #89960 üzenetére
Jobban megnézve azért lehetne kicsit erősebb is a táp áganként, de valószínűleg nem lesz gond. A kártya 145 W-os. Ha amd is szóba jöhet, szokott lenni rx 470 aprón időnként 55-től. Az elvileg 120 W-os kártya.
Mik vannak még a gépben?[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
nepszter1
addikt
Gtx 650 13ert jó vétel lesz?
-
Ramito
csendes tag
Üdv.
Kinéztem magamnak ezt a videókártyát:
SAPPHIRE NITRO+ Radeon™ RX 480 4G GDDR5 OC
Ebbe a gépbe:
ASRock B75 Pro3-M
i5 3570 @ 3.2GHz
FSP Raider 550WAz érdekelne, hogy elbírja-e a gépem ezt a kártyát így gyári állapotban?
Illetve ha a jövőben még húznék is rajta?[ Szerkesztve ]
-
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Ehhez a konfighoz milyen VGA-t ajánlanátok egy alkalmi (hétvégi) játékosnak? A játékokat 1920 x 1080-ban futtatnám. Nem fontos, hogy minden Ultra-ra tudjak húzni, de azért High fokozat jó lenne (persze ez nyílván játéktól is függ).
Alaplap: ASUS M5A78L-M LX V2,
CPU: AMD Phenom II X4 965 3.40GHz AM3 BOX Black
RAM: 8 GB DDR3 1600 Mhz
HDD: Sata 250GB
HDD2: WD 1TB
SSD: Intel 128 GB
Táp: Corsair 550 WKöszi szépen előre is a mindenkinek!
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
válasz viktorhmv #89973 üzenetére
Leghalkabb kártyákat az MSI gaming szokta általában gyártani ,használt kártyákra ez nem vonatkozik ,hiszen nem tudni mennyit pörögtek a ventik ,mennyire hosszú ideig ,semmi sem tart örökké.
GTX960 hűtés csak terhelés közben kapcsol be ,így közöttük ő a leghalkabb variáns.
[ Szerkesztve ]
-
xsnakezz
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy i7-2600, 8GB 1300Mhz RAM, 500W-os Chieftec táp mellé milyen kártyát ajánlotok, olyan 25000 Ft körül. Nyilván nem 4K gaming a cél, de azért lehessen vele játszani elfogadható minőségben!
A választ előre is köszönöm! -
xsnakezz
csendes tag
válasz TechN7ne #89977 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Persze, tudom, hogy ennyiért mit várhat az ember. Igazából annyi a cél, hogy FHD-n, ha kompromisszumokkal is, de azért kellemesen eljátszogathasson az ember. Egyébként pont a GTX-el szemezgettem, ahogy olvasgattam róla, egész jó eredményeket hoz ez a konfig, még igy 2016-ban is.(Persze, kinek mi a jó. )
[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
válasz xsnakezz #89978 üzenetére
Kis szerencsével 660Ti jó vétel lehet számodra.
A mai napig megállja a helyét, ésszerű kompromisszumokkal 1080p felbontásig.(#89979) TechN7ne:Kérdés a tápja, egy CTG-500 a 280X mellé is elég lehet ha nem tuningolja, bár az már kilóg a keretből neki.
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
bishoplogan
senior tag
Intel Core i5 3330 processzorom van, és ehhez szeretnék egy optimális ASUS Nvidia VGA-t. Feleslegesen túl erőset nem akarok hozzá.
Gépet sem fogok újítani. Tehát totálisan egy erős összpárosítást akarok elérni ebben a kategoriában
Windows 7 Ult Edition 64 bit, 8 GB ram még a gépem.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bishoplogan #89981 üzenetére
Felbontás / keret..?
-
syberia
veterán
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz bishoplogan #89984 üzenetére
Már csak az összeget kell leírnod
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
tjokai
senior tag
Hali
GTX 780 3gb (384bit) és egy Asus GTX 970 4gb között mekkora a teljesítmény különbség? Fogyasztásban mit kér a GTX 780?.....én 600W-ot olvastam de azt emelte akarom elhinniÜdv!
-
Csupingo
veterán
válasz tjokai #89986 üzenetére
A 780-nál a hivatalos tdp 250 W. A 970-nél 145 W. Azért nem mindegy. Úgy tudom, hogy az újabb játékokban a 970 gyorsabb, sőt, összeségében is inkább azt mondanám kicsit jobbnak.
Az a 600 W a gyártói ajánlás, ami biztos elég még egy vacakabb táppal is. Ilyenkor biztos ami biztos, jó nagy batárt mondanak. Ph tesztben az egész 780-as gép fogyasztása volt 292 W.[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Den Hadnagy
senior tag
[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Bubu0074
csendes tag
Sziasztok vettem egy GTX 1060 WINDFORCE OC 3G beleraktam a lapba és nem indul felpörög és leáll mi lehet a gond a lap Asrock z77 ex4 .
-
syberia
veterán
válasz Den Hadnagy #89990 üzenetére
A tápod mellé egy gtx 960 lenne az ideális választás szvsz.
tjokai: tápos topik, az lcpower veszélyes kategória, kerülendő!
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
wolf033
senior tag
Üdv!
R9 380 és R9 380X között mekkora a teljesítménybeli különbség? Észrevehető?
Melyikre cseréljem a R9 270X-et?
Vagy esetleg még mire lenne érdemes cserélni hasonló árkategóriában, akár használtban. 50 környékén nézem a vga-t. Láttam aprón 380-at meg 380X-et is 50 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest