-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
válasz sirszevenap #89851 üzenetére
Remek... hát akkor simán fizu után jöhet a nagybevásárlás
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Ispy
veterán
válasz sirszevenap #89851 üzenetére
Én egyszer tudtam venni egy fejhallgatót, ami 60k-ról le volt értékelve 30k-ra, gondolom mert a kutya sem vitte annyiért
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Mclovin
senior tag
1. Egy i3-4150 procim lenne és Gigabyte 420W GE-C420A-C2 tápegységem egy Asrock H81M-DGS R2.0 lapom, 2x4 gb Corsair Cl9 ram.
2. jelenleg 1366x768 később 1920x1080
3. Játékra és multimédiás felhasználásra
4. 40-50 ezer forint.
5. inkább új, használtan meg maximum garisat vennék. Mindkettőre várok javaslatokat.
Amit kinéztem ha picit az ár mérséklődik az egy 1050 ti (már ha nem lennék procilimiten).
előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Kanczy #89852 üzenetére
Olyan nagy bevásárlás nem kell, ha nem akarod..proci csere 3470re pl. (aprón 25 körül, mostani elmegy nem sokkal kevesebbért), esetleg ha lelsz P/Z chipsetes alaplapot kis difivel, azzal +600MHz rámegy OCban, amivel már elég fürge lesz), mellé 470/4G vagy 1060/3G..ha viszont /6G a cél, lehet jobban jársz egy platformváltással..na az már zsebbenyúlós lehet.
-
Czimby
addikt
Mikorra várhatók új kártyák AMD ill Nv oldalon, tehát mikor várható a mostani széria árcsökkenése?
Mert amíg nem jön új sorozat nem igazán szoktak lejjebb menni az árak...Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
hegegabi80
addikt
Nem tudom ezeknek az újabb vga-knak mennyire kell tápcsati?
A konfig adatlapomon. Idővel majd fejlesztés lesz i5-4590S-re, ehhez kellene esetleg egy vga. Van hozzá olyan erőben, amihez nem kell tápcsati és még jó az ára is?
A tápom cserélve lesz egy sfx-re, amin lehet nem is lesz tápcsati.
Vagy még olyan is jöhet aminek a fogyasztása 80-85W körüli.Bár ez a jelenlegi i3 se rossz, van mikor a gtx 750 Ti is kevés neki.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz hegegabi80 #89862 üzenetére
Amin nincs: gtx 950, rx 460, gtx 1050 ti
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Csupingo
veterán
válasz hegegabi80 #89864 üzenetére
A gtx 650-en sincs, de az nem mai gyerek. A gts 450 egy csatis, gondolom a 650 ti is. Itt lehet mazsolázni.
[ Szerkesztve ]
-
InkY
csendes tag
Sziasztok!
Mint itt sokan én is segítségeteket szeretném kérni.
A gépemben egy AMD-FX-8350-es processzor, 16GB memória, és egy Asus 7970-es kártya van.
Ezt a kártyát szeretném cserélni, szeretném ha néhány évig problémamentesen futnának a játékok.
Én ezekre gondoltam:
Gigabyte GeForce GTX 1070 8GB G1 Gaming
vagy
Gigabyte GeForce GTX 1070 8GB FoundersSzerintetek jó választás?
Válaszotokat és segítségeteket előre köszönöm!
-
Csupingo
veterán
válasz hegegabi80 #89869 üzenetére
Persze. Szerintem is. Azért javasoltam előbb a legerősebb és legújabbakat. A régiekből csak ezek jutottak az eszembe.
-
InkY
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egyébként is gondolkodtam egy nagyobb felújításon.
Úgy látom, hogy akkor előbb alaplap és proci csere lesz...
Milyen procit ajánlanátok ami már elbír a 1070-el? -
Vadernagyúr
senior tag
GTX 950 vagy RX460? Esetleg lenne még R7 360,de nem tudok dönteni.. Néztem teszteket meg ilyenek,de hátha vannak valakinek ezek a kártyák és van velük tapasztalata..
PSN: joskovagyok199
-
Csupingo
veterán
válasz Vadernagyúr #89873 üzenetére
-
törölt tag
válasz Vadernagyúr #89873 üzenetére
régebbi játékokhoz gtx950 az újabbakhoz (dx12) a rx460
konkrétan a wottal van tapasztalatom ott nagyon elvérzik az 4gigás rx460 a gtx950-nel szemben -30-40fps -
nepszter1
addikt
15k ért GT 740 1gb ddr5 2év garival ?
-
I3u11it
csendes tag
Sziasztok, szerintetek a mostani konfigom elbirna a gtx1080at?
1 TB Seagate (1000 GB) SATA-III HDD 7200 RPM 64MB
Intel i5 4690K - (4 x 3.5 GHZ) - Haswell
Gigabyte Z97X-Gaming 5 (Intel Z97)
120GB Corsair Force LS SSD SATA-III, Read 560MB/s, Write 535MB/s - Silent
Corsair 650W PSU
Corsair Vengeance Pro Red 8GB PC3-19200 2400 MHz (4x4GB)
Corsair Hydro Series H60 2013 (Advanced Liquid Cooling)Valaszokat elore is koszonom.
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Melyik lenne jobb vétel?
A két GTX 970 között mennyi különbség van teljesítményben?Sapphire Nitro R9 390 8GB ---- 61.000ft
MSI GTX 970 Gaming 4GB ---- 61.000ft
Geforce GTX 970 Black Exoc Sniper ----- 69.000ftÜdv!
-
tjokai
senior tag
-
Csupingo
veterán
válasz Vadernagyúr #89879 üzenetére
Szerintem is. Azért említettem meg azokat is. Ha még van egy kis pénz, akkor azokból érdemesebb lenne garanciásat keresni.
-
4264adam
veterán
-
Czimby
addikt
válasz tjokai #89889 üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy az a 4gb igazából csak 3.5.
Túl vannak nagyon árazva most a használt kártyák, inkább vennék újat 3év garival. +5-10e Ft ért. Legyen az 470 vagy 1060.
Ha egy év mulva behal a 970 buktál 60e-t...
Az ujakkal 3évig nyugi van.[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
tjokai
senior tag
válasz Czimby #89890 üzenetére
Az a baj igazából, h max 60e ft-ig szeretnék elmenni most VGA vásárlással, viszont ebből az összegből a lehető legnagyobb teljesítményt szeretném kihozni, ezért is döntöttem a használt VGA mellett. A GTX 970-et még ismerem, tudom h 1-1,5 éve még bitang jó kártya volt, ezért is ő a fő kiszemelt. Az újabb kártyákat már nem ismerem, az ATI vonalat meg aztán végképp nem, így nem tudom mi van a GTX 970 szintjén ATI vonalon
Az itteni VGA eladókról meg csak annyit, h kb eddig 6 emberre írtam rá az elmúlt 2 napban és 2 embertől kaptam választ Pedig KP-s vásárló lennék, nem tudom h akarnak így bármit is eladni...
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Gyönyörűséges Gaming X kártyámra külön Backplate-t szerintetek tudok vásárolni ?
Neten böngészve MSI -t nem nagyon találok ,max. 5-6k -t rá áldoznék erre a luxusra. -
kalozhun100
őstag
Hello gtx 1080at szeretnék vásárolni. Melyik hűtéssel ajánlott? Giga G1 elég olcsó.
Xiaomi Mi 11 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest