Új hozzászólás Aktív témák

  • zsotty4

    tag

    válasz bobalazs #173528 üzenetére

    Mert a 3070 egy túlárazott, elbaszott kártya ami direkt megfojtott az nvidia 8 giga vrammal, hogy véletlenül se legyen túl hosszú élete.

    De persze mindezek mellett továbbra is tömegével fogják vásárolni és ajánlani az (itt is) emberek, bármilyen racionális indoklást félredobva a versenytársaival szemben (bocsi tudom mindenki CUDA gyorsított laborprogikat nyom). A 3070 Ti pedig ezek tudatában egy még nagyobb melléfogás.

    Persze nem nehéz visszatekerni az időben, mikor a kiadás időpontjában le lett hurrogva mindenki (itt is) aki fel merte vetni, hogy 8 giga vram 5 évvel a szintén 8 gigás 1070 után nem ígérkezik egy időtálló megoldásnak :)) :))

    Mielőtt valaki támadásba lendül: Igen, szarul vannak optimizálva a játékok. Nem, ez nem jelenti azt hogy jó lélekkel lehet ajánlani annak aki 150 ezerért szeretne a jövőben is megjelenő (ismeretlen kódbázisú) játékokkal magas beállítások mellett játszani .

    És igen, a textúrákat is lentebb lehet venni. Bár igaz általában ezek adják a legszembetünőbb különbséget egy játék kinézetében. Nekem nehéz lenne megnyugvással letekerni azt a csúszkát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák