- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz CJ4567 #173900 üzenetére
Táposban nem pont ez a felállás, még az aprón gyártott hosszabbítóra is megy az ámen mert jó minőségű. Ha nincs láthatóan keresztezve a kábel akkor mi mehetne félre?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Mike0088
csendes tag
válasz Rinkasime #173898 üzenetére
Én mindenkinek azt javaslom, hogy várjon a 4070 magyar megjelenésére és árazására. Minden jel arra mutat, hogy jó vétel lesz. Bár van egy olyan érzésem, hogy itthon nem fogják a 3070 és ti ára miatt 250 körül árazni, lesz majd olyan 280-300. De ha tévednék akkor elkönyvelhetem, hogy hibás döntést hoztam. Egy hónapja vettem a 3070-et.....
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Micsurin #173902 üzenetére
A hosszabbító teljesen más, mint maga a kábel, ami a tápból kijön, és az alkatrészbe bemegy, mert a hosszabbító azt már arra dugod rá, amit alapjáraton az alkatrészbe dugnál bele.
A táp és a kábel (nem hosszabbító) bekötése teljesen eltérhet, még akkor is, ha véletlenül a csatlakozó fizikailag ugyan az, és bele tudod dugni a tápba, és ez elég nagy problémákat tud okozni. Ha a kábel az adott táphoz/tápokhoz van gyártva, akkor nincsen semmi gond.A tápos topik összefoglalójában is ez áll: "Két különböző típusú tápegység(akár márkán belül is) kábelei nem mindig kompatibilisek egymással!"
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Rinkasime
tag
Köszönöm a gyors válaszokat! Így nem merem megvenni még +2 év garival sem :/ megvárom a 4070-et. A Ti is kecsegtető a teljesítményével,de árban a különbség köztük nagyon eltérő.
A jövőben várható szerintetek árcsökkenés az újonnan megjelő kártyáktól?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz CJ4567 #173900 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi hogy írtál. Bennem fel sem merült, hogy ezek nem szabvány szerint, egységes bekötéssel készülnek. Írtam neki privát üzenetet, illetve töröltem amiben linkeltem a kábelt, nehogy véletlen más is rákeressen és ezt megtalálja.
Kolopele: ez tápos kérdés, vga-hoz nem sok köze van, gyárilag nem tudsz olyan tápot venni, amin ne lenne olyan kábel, ami jó a vga-hoz. Ezért kell minden kérdést a megfelelő topikban kérdezni (vagy átirányítani oda), mert hiába jó akarattal akarunk segíteni. Mivel bennem fel sem merült, hogy nem szabvány szerint történik a bekötése ezeknek (ami teljesen logikátlan egyébként), így tudtam hülyeséget írni, jobb lett volna elirányítanom őt a megfelelő topikba.
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
Azert erdemes kiszamolni mennyit hasznalna az ember jatekok alatt, es az a 200 watt plusz mekkora villany szamlat eredmenyez. En itt uk-ben ahogy szamoltam felulbecsulve a hasznalatot havi 10font, az 2 ev alatt amire mondjuk az ember tervez hasznalni egy ilyet 240 font, korregalva a tulbecsult hasznalatot mondjuk 150 font. Azert ezt mar erdemes beleszamolni a vga araba.
Ettol fuggetlenul en tuti nem vennek semmilyen nvidia kartyat ujonan, inkabb kivarom hogy legyen penzem egy 7900 xt/xtx-re, mert azzal hogy megvesszuk tamogatjuk hogy az nvidia tovabbra is ilyen tularazott mar most szinte keves VRAM-os kartyzakat adjon el. Ha senki nem venne meg elobb utobb lejebb menne az aruk. -
válasz palfitom #149065 üzenetére
Szia,
Olvasgatom a régebbi 6800 és XT kommenteket és megtaláltam a Tiéd. 6800 és 6800 XT közül jobban megéri a sima Red Dragon? Inkább egy erősebb 6800 jó hűtéssel, mint egy gyengébb 6800 XT?
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
palfitom
félisten
válasz Rowon #173919 üzenetére
Szia,
Nemtom, hogy mire kell és milyen "gyengébb" XT alternatívákkal hasonlítod össze, ezért konkrétan nem tudok válaszolni.
Az Összefoglaló kérdéssorának megválaszolása és az alternatívák felvázolása után könnyebben tudnánk segíteni!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
cyber86
őstag
Sziasztok.
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
Adatlapomon van a konfigom.
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
1440p
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Játék
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
250 000
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Ha bele fér újonnan valami jó kártya akkor újonnan de ha van használtan még jobb akkor azt választom. -
Ferke77
aktív tag
válasz cyber86 #173923 üzenetére
Újonnan 250-től kezdödik az nvidia RTX 4070 vagy a másik oldalról az RX 6800XT. A 4070 előnye:
- "picivel" jobb teljesítmény;
- erősebb RT;
- dlss3.Hártánya:
- 12 GB ram a 16GB ellenében
- illetve 250k-ért nem a legcombossabb model kapható.Használtban persze tágul a választék, de ott a konkrét típustól függöen sokat számít az előélet ill. a garancia mértéke.
-
-
scott_free
senior tag
Üdv,
van most az alzán két 6650 XT kártya 118 ezerért:
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6650 XT GAMING OC 8G
ASUS DUAL Radeon RX 6650 XT O8GMindkettő 3 év garival és Last of Us játékkal van.
Melyiket érdemesebb megvenni közülük? Melyik a halkabb, megbízhatóbb?Ryzen 5600 mellé, 1440p-hez kellene - tudom, legalább 6700XT-t vegyek , de egy 4GB-os 470-et váltana.
-
Lorden
senior tag
válasz scott_free #173935 üzenetére
Pulse
Ár-érték arányban ennyiért jó vétel nagyon. -
ahenobarbus
tag
Üdv,
Érdekelne mi az a VGA amit még érdemes megvenni ebbe a gépbe, az alábbiak alapján amit még ki tud használni a processzor.
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
HP Z230 workstation, Xeon E 1246 v3 processzor, a táp 400 W
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
fullhd
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
játék,
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
100.000-120.000 körül
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
ami jobb ár/értékűElőre is köszönöm.
uff, ocs.
-
Lorden
senior tag
válasz ahenobarbus #173937 üzenetére
1660S apróról és ki is maxoltad
Akkor vegyél ebbe 100-120e körül kártyát, ha cseréled is kompletten pár hónapon belül, amúgy fölösleges -
KAMELOT
titán
válasz ahenobarbus #173937 üzenetére
1. Inkább gépújítás
2. utána VGA vásárlásV1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest