Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Medion CTX948-as tunerem, amit szeretnék tesztelni. A DVB-T részét viszonylag könnyen tudtam ellenőrizni a Splash Lite programmal - megkereste a csatornákat, tudtam is nézni, eddig oké.

    A kártya azonban tud "fogni" műholdas adásokat is, de ilyet még nem csináltam...hogy érdemes nekiállni? Van a házon egy T-Home parabola, természetesen fejjel együtt, annak a kábelét ráköthetem-e, vagy fejejtős, mert másik műholdra kellene állítani a tányért? Ehhez jön a következő kérdésem: a kártyán van egy csatlakozó, látszólag floppy tápcsati, rá is megy, de nem mertem bekapcsolni így, mert ha megnézitek a fent linkelt PDF-et, a kiosztása nem egyezik a floppyval, ugyanis csak a +12V-ot és a mellette lévő 2 db GND-t említi, a +5V nem szerepel a lábkiosztáson, tönkrevágni viszont nem akarom. Gondolom a műholdas vételhez kell a plusz delej...de csak tipp, nem foglalkoztam még ezzel a témával.

    Köszi a segítséget előre is!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák