Új hozzászólás Aktív témák

  • Tommmysun

    senior tag

    Sziasztok!

    Régen jártam már erre. Annak idején egy régi Kworld tunert akartam lecserélni egy olyan eszközre, ami megy Win7-en (később meg Win 8.1-en). Aztán itteni ajánlás alapján is a LEADTEK PxDVR3200-ra esett a választás. Az az igazság, hogy már a 8.1-es Windows esetén is kicsit megszenvedtem a telepítéssel, mert csak Win 7-es driver van hozzá, és a 8.1-nél kicsit már trükközni kellett (ki kell csomagolni a telepítőfájlt és manuálisan kell felrakni a drivert), de utána egy jó darabig probléma mentesen tette a dolgát.
    Most, hogy beköszöntött a Win10 korszak, az előző szenvedések tükrében félve, de kipróbáltam, hogy a 8.1-et simán lefrissítettem 10-esre, úgy ,hogy minden telepítést, beállítást, stb. meghagytam. Ennek ellenére a TV tuner driverét újra kellett telepíteni, de csodák csodája működött. Ezen felbuzdulva, miután más dolognál sem találtam semmilyen fennakadást, pár napra rá már bátrabban álltam neki egy tiszta telepítésnek, ahol nem hagytam meg semmilyen régi programot, beállítást, stb....... Na azóta nem tudom feltelepíteni a kártya driverét :( .... azaz feltelepítem a 8.1-ben megszokott módon, a Win7-es drivert, meg is jelenik az eszközök között, de 39-es hibakóddal, ami azt írja, hogy: "A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik.". A Windows meg csak annyit ajánl, hogy töröljem és telepítsem újra, de tizedszerre is ezt írja :((.

    Félve kérdem, mert még elég friss a Win10, de van esetleg már valakinek ezzel a rendszerrel és kártyával, vagy igazából bármilyen más TV kártyával tapasztalata driver téren? Mert baromi bosszantó, hogy a tuner gyártók ennyire sz@rnak a felhasználók fejére és ezért kb két éve lecserélhettem a tunert, most meg úgy néz ki megint cserélhetem, ami vicc. De ennél is nagyobb gond, hogy a legtöbb tuner gyártó, még mindig a Win7-nél van leragadva (miközben a Win 10 már a harmadik váltás azóta), és a legjobbak is csak a 8.1-hez adtak ki még drivert, holott már hónapok óta alkalmuk volt Win10-re tesztelni. Így viszont fogalmam sincs, hogy melyik tuner működik Win10 alatt is. :W

Új hozzászólás Aktív témák