Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    Sziasztok! 50-55" méretben melyik most a legjobb TV, maximum 500k körül?
    Gondolom, mint mindenkinek a színhűség, mozgásmegjelenítés lenne a legfontosabb. :) Illetve fényérzékelő is kellene, ezért esik ki az LG B9, valahol a C9-et is láttam náluk első helyen, de most nem találom. Tudom, hogy profil váltogatással, ki lehet váltani az érzékelőt, én még kapcsolgatnék, de a család nem, illetve a gyerekek, reggel sajnos egyből TV-t néznek, egy ilyen "Bright Room"-ra ébredni, durva lehet. Nem is értem, ilyen egyszerű alkatrészt miért hagynak ki az LG-nél. Lehet azért, hogy a konkurenciát is el tudják valamivel adni, azonos panel esetén.
    Színhűség miatt Panasonic közül kellene választani? Mozgásmegjelenítésnél mindig jobb a 120Hz, mint a 60Hz? Olvastam, tesztben is magyarázták, ha jól értettem, hogy BFI-nél, a beillesztett fekete képkocka miatt, minden 2. elveszik. Remélem csak félreértek valamit, elég bosszantó lenne ha nem folyamatos mozgást látnék.
    Tavaly már próbáltam nagyobb TV-t venni, de TV nézés után az apró betűket homályosan láttam. Szemész szerint idősebb korban (50 éves vagyok) nehezebben fókuszál a szem. Öregszem. Viszont ez közelire vonatkozik.
    Talán Oled TV-nél nem lesz ilyen gond. Ugye már csatorna logó begés sincs már?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák