Új hozzászólás Aktív témák

  • Balage76

    senior tag

    válasz szeva000 #6029 üzenetére

    Pont ezt próbálom itt magyarázni, csak kevés embernél megy át az üzenet....
    A 840 azoknak készült akik teljesen átlagos felhasználóként viselkednek. Irodában dolgozik, netezik, van egy-két játéka. Ezt úgy hívják hogy belépő szintű termék, átlagos felhasználásra.
    Ha (mondjuk munkából adódóan) képeket, videót szerkesztesz, akkor Te már kívül vagy ezen a körön, nem is neked találták ki ezt a terméket. Ettől még megveheted, jó eséllyel tökéletesen kiszolgál majd. De ha pénzt keresel azzal amit csinálsz, akkor ne csodálkozz ha meg kell venned a profi/drágább eszközöket ehhez. Hivatásos fotós sem egy kompakt géppel végzi a pénzt hozó munkáját.

    A TLC-re írtam a tesztet, mert ebben pontosan le van írva, hogy milyen technológia felhasználásával érhető el, hogy hosszabb legyen az élettartam mint az alap 1000x írás.
    Erre egyébként ott az ellenpélda a V300 személyében, ami ugyan MLC viszont csak 500 ciklust bír. Most akkor hogy is van ez?? :) (nehogy megválaszold, csak magamban kérdeztem...)

    Azt meg hogy mennyit ér egy SSD, a kereslet/kínálat dönti el. Ez mindenkinél egyéni. Egyenlőre azt látom, hogy az árazással nincs gond és nem is lesz. Az online frissítéses változat sajnos ilyen árukapcsolásnál megoldhatatlan, a többi pedig a Microsoft árazásán múlik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák