Új hozzászólás Aktív témák

  • balpis

    őstag

    válasz Bodor #2429 üzenetére

    Mivel azt írtad, amit én is mondtam, nem igen volt hozzáfűznivalóm. :)

    Elég egyértelmű, hogy hasonló hibaarány mellett abból több lesz rossz, amiből többet forgalmaznak. De mivel a Samut is elég sokan veszik ("mégis csak egy márka" :) ) és arról kevesebb hibát olvasni, lehet, hogy valóban jobb valamivel a minősége - vagyis inkább kevesebb a hibás példány. Nem tudom, eladási és hiba statisztikákat természetesen én sem ismerek.
    Viszont ennek ellenére, mivel árban számomra lényeges a különbség (nem arról van szó, hogy 3-4kFt, hanem 15-20%), én be mertem vállalni az OCZ-t. Az ilyen típusú elektronikai kütyük meghibásodása nagyrészt az első napokban, max. hetekben kijön. Garancia pedig van... Később sokkal valószínűtlenebb. Esetleg, majd valamikor (sok év múlva) a kádgörbe túloldalán ismét lehet eltérés, melyik mikor kezd "elfáradni". De azt nem hiszem, hogy megérik ezek az eszközök...

    Szóval nekem jó az Agility3, semmit nem állítottam rajta, hagytam a win7-et felfutni a 2/3-ára (a maradék még vár az ubuntura, de lehet, hogy egy teszt win8 megy rá hamarosan, csak időm nem igazán van esténként mostanában semmire....)

    notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó

Új hozzászólás Aktív témák