Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • osonte

    őstag

    válasz wmarci #94834 üzenetére

    Szerintem itt a válaszod: [link] .

    Az AX86U lehet még jó, ha ugyanolyan a Wifije, mint az S-nek (majd megírja aki próbálta). Az S-hez képest dupla akkora teljesítményű a processzor (2x1.8GHz -> 4x1.8GHz) és a memória is dupla akkora (512MB -> 1GB).

    Én most vettem AX58U v2-t és elég vegyes érzéseim vannak. Egy biztos, hogy a Wifi lefedettség nem az előnye (pedig minden adott, de szerintem szoftveresen van ez lekorlátozva), mivel ugyanannyit vagy többet tud a TP-Link AX20 CSAK 5Ghz-en, amit még újonnan tizenpár ezerért vettem... Az Asus alig tud többet 2.4 GHz-en 5-10% nálam, vagyis szinte értelmetlen nekem az a sáv, úgy érzem erősen butított a Wifi jelerősség. Kell majd még egyet vennem, mert 2 szintes a családi ház és akkor jó lesz. Amennyiben most lenne pénzem visszaküldeném és cserélném a "link"-ben említett ajánlott routerre. Hiába kell nekem két szintet lefednie, de középen van a router egy nagy lépcsőfeljáróban, fejjel lefele fordítva és szinte látom az antennáit a földszinten (a földszint a lényeg nekem). Szóval Wifi területén többet vártam tőle. Ami viszont pozitívum, hogy baromi erős 4x 1.7GHz, 512MB RAM és gyorsan töltődnek az oldalak, pedig csak 100Mbps netem van, gyorsabb mint az AX20 és millió beállítási lehetőség rajta / szolgáltatás és az, hogy MESH hálózatot létre tudok hozni vezetékesen, így nyilván megmarad.
    Illetve annyit vettem észre, hogy a TP-Link ügyesebben kezeli és gyorsabban vált SMART CONNECT üzemmódban, de ha kettő lesz úgy is csak az 5GHz marad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés