Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    Sziasztok!

    Csak egy feedback-el jövök vissza, hogy köszi, a segítségeket a router vásárlással kapcsolatban :). Két router között vacilláltam, az ASUS ax58u és az ax92U. Végül arra jutottam, hogy az ax58U is elég kell, hogy legyen nekem, így azt vettem. (Valójában az új lakásban fog kiderülni pontosan, hogy maximálisan elég e a hatásugara, de optimista vagyok).

    Jelenleg a szolgáltatói D-link routert váltottam vele és hát ég és föld. Ott, ahol az alap router 60 mps körül tudott ingadozva, ez 150 et hoz stabilan. Ahol a másik 10-15 között ingadozik, ott ez 70 ről indulva majdnem 90 ig kúszott folyamatosan felfelé a speedtesttel.

    Arraól nem beszélve, hogy ha csatlakozott a régihez 5-6 eszköz + iptv+tv kábelon, akkor a wifis net az irtó ingadozó és alapvetően lassú lett (youtubeon nem ment folyamatosan egy videó...). Most az újjal ha fent van 10 eszköz + iptv+tv, akkor sem történik semmi azon kívül, hogy a sávszélességet mérve értelem szerűen kevesebb lesz, de full stabilan.

    A menüje, applikációja meg ugyan csak irtó klassz.

    Mindig szolgáltatói routerem volt és úgy voltam vele, hogy már egy 30 ezres saját router is kissé a felesleges kategória, de most, hogy erre rábeszéltem magam, azt mondom, alap dolog egy ilyen középkategóriás router, ha nem annyira van használva a net, hogy 3 db mobil néha kapcsolódik elolvasni az e-maileket.

    Kíváncsi vagyok, hogy a nagyobb lakásban, NAS-al majd mit teljesít. Remélem elég lesz arra amire nekem kell és nem fogom bánni, hogy nem az ax92U-t vettem, de szerintem nem :))

    :R

Új hozzászólás Aktív témák