Új hozzászólás Aktív témák

  • Dikri

    tag

    válasz Gubek-Einste #67938 üzenetére

    Szia!

    Ma probálgattam állítgatni és resetelni a AC-68u routert, és valószínű megvan a probléma, csak megoldani nem tudom. Leírom és annyit kérdeznék, hogy vajon a 4g-ac-68u-ban is ugyan így van megoldva, mert ha igen, akkor azzal sem müködne....

    Szóval:

    Ugyebár a router (WAN/internetkapcsolat/APN konfigurációnál) automatán rossz APN szolgáltatás értéket állít be, ugyanis a Telenor szolgáltatásánál "online" értéket ad az APN szolgáltatás-nek, viszont a helyes a "net".


    Ezt tudom korrigálni ha az APN konfigurációt kézi beállításra teszem és beállítom a helyes APNszolgáltatás értéket (net). Így működik is az internet, amíg meg nem szakad, viszont nem csatlakozik vissza, hiszen nem automatára van állítva.


    Csak érdekesség képen kiprobáltam automatán, ekkor ugye a hibás APN szolgáltaási érték ("online" és nem "net") miatt nincs internet, viszont amint internetet akarnék használni egyből bejön a router oldala, hogy kapcsolodni próbál, természetesen hiába, mert rossza az érték. itt egy fotó rola:

    Na ez a képernyő nem jelenik meg kézi beállításnál. Tehát összegezve automatán nincs net, viszont próbálkozik újra kapcsolódni, kézibeállításnál van ugyan net, de ha megszakad nem próbál újra kapcsolódni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák